Horoskop

Tri znaka koja će u 2024. napraviti dugo željenu tetovažu

Tri znaka koja će u 2024. napraviti dugo željenu tetovažu
Foto: Pixabay/Ilustracija | Tri znaka koja će u 2024. napraviti dugo željenu tetovažu

Za neke znakove zodijaka ova će godina biti posebno dobra jer će konačno napraviti tetovažu o kojoj jako dugo razmišljaju.

Ovo će biti godina kada će postati hrabri i prestati misliti o tome hoće li se motiv svidjeti ljudima oko njih.

Najvažnije im je da usreće sebe i na svoje tijelo dodaju malo umjetničko djelo.

Evo o kojim horoskopskim znakovima je riječ.

Rak

Rakovi će se odlučiti napraviti tetovažu koja za njih ima lično značenje. Ove godine Rakovi će konačno biti hrabri i spremni podijeliti svoje emocije kroz tetovažu na tijelu. Za izradu tetovaže motiviše ih želja da se povežu s vlastitim emocijama i prošlim iskustvima.

Rakovi će vjerojatno odabrati mjesto na kojem će njihova tetovaža biti bliska njihovom srcu i emocijama. To može uključivati područje oko prsa ili ramena.

Škorpija

Škorpije su misteriozne i strastvene, a upravo ih privlače tetovaže s takvim motivima. Svojom tetovažom žele pokazati strast i snagu svima oko sebe te napraviti pravo umjetničko djelo koje će ih podsjetiti na njihovu unutrašnju snagu i strast.

Budući da su i sami tajanstveni, Škorpije će odabrati područje na tijelu koje nije lako vidljivo, poput leđa, unutrašnje strane ruku ili boka.

Vodolija

Tetovaže su prava prilika da neozavisne i posebne Vodolije izraze svoju individualnost. Ove će godine odlučiti istražiti svoju kreativnost i napraviti predivne tetovaže koje će savršeno prikazati njihovu osobnost i ideale.

Potpuno drugačije razmišljaju Vodolije koji će tetovažu napraviti na jako vidljivom mjestu. Žele da svi vide što su tetovirali i ne boje se potencijalnih osuda. To može uključivati područje ruku, vrata ili potkoljenice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije