Horoskop

Veliki mjesečni horoskop za april

Veliki mjesečni horoskop za april
Foto: Pixabay | Veliki mjesečni horoskop za april

Ulazimo u mjesec retrogradnog Merkura, pa se pripremite na odgode i zbunjujuće situacije, a tu je pomrčina Sunca koja nas potiče da unaprijedimo sebe, odnos prema sebi, kao i vlastiti život.

Ovan

Pred vama je jedan od značajnijih mjeseci u ovoj godini. Rješavate neke situacije iz prošlosti, razmišljate o pokretanju novih stvari, vraćate se unatrag kako biste nešto poboljšali, popravili ili bolje shvatili.

Posao 

Retrogradni Merkur u vašem znaku, do 25.4. će vam pokazati na one stvari koje treba još unaprijediti ili riješiti, kako bi poslovanje išlo bolje i jednostavnije. Budite strpljivi i pričekajte na neka ostvarenja.

Ljubav 

Venera u vašem znaku ukazuje na porast događanja i novih iskustava u vašem ljubavnom životu. Salijetat će vas udvarači, imat ćete više prilika za izlaske i zabavu. Vaša privlačnost neće proći nezamijećeno.

Zdravlje 

Vrlo dinamičan mjesec mogao bi na dane biti i iscrpljujući. Zbog toga će vam biti potreban duži san i s vremena na vrijeme povlačenje u osamu, odlazak u prirodu. Više pažnje posvetite stopalima.

Ocjena mjeseca: 5

Najsretniji dani: 18. aprila očekuje vas jedan ugodan događaj neizvjesnog ishoda. Prepustite se i uživajte u onome što se događa.

Savjet: Pustite dotrajalo i besmisleno, uzmite korisno i produktivno.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 15. aprila Mjesec u vašem znaku potiče vas na pokazivanje osjećaja. Možda vas ugodno iznenadi povratna informacija.

Savjet: Pronađite način kako da predahnete kada vam je svega previše.

Lav

Usmjereni ste na planiranje budućnosti. Možda već imate ideju, viziju, ali još niste sigurni kako ju ostvariti. To vrijeme tek dolazi. Mjesec je odličan za putovanja, učenje, povezivanje s osobama koje žive udaljeno od vas.

Posao 

Ovo je mjesec u kojem trebate više no ikad znati što hoćete i kuda dalje želite ići. Istražujte, učite, pomaknite se s poznatih mjesta, usudite se riskirati i isprobati nešto novo, nepoznato i drukčije.

Ljubav 

Nešto značajno događa se u drugoj polovini aprila. Nova prilika, nova mogućnost. Moguće je da ljubavna zbivanja budu povezana i s poslovnim ambicijama. Iskustvo s osobom koja živi u drugom gradu bit će značajno.

Zdravlje 

Unesite više novih i kvalitetnih sadržaja u svoje slobodno vrijeme. Bolje ćete se osjećati ako odete povremeno na izlet, promijenite nešto u svojoj svakodnevici. Rutina često umara i donosi nezadovoljstvo.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 16. aprila možete dobiti nešto što vam je potrebno. Zato tražite bez ustručavanja i uživajte u jednom dobitku.

Savjet: Priuštite si kraće putovanje. Treba vam odmak od rutine.

Djevica

Ovo je mjesec u kojem nešto ostavljate iza sebe jer ne ide dalje. Ponekad je teško pustiti ono za što smo vezani, no odlučite li to učiniti dugoročno će biti bitno za vas. Važne promjene idu kroz odnose i suradnju s drugima.

Posao 

Finansijska pitanja, kao i imovina koju dijelite s drugim ljudima bit će važno pitanje u ovom mjesecu. Rješavanje kredita, životno osiguranje, nasljedstvo ili financijske investicije teme su kojima ćete se više baviti.

Ljubav 

Biće promjena koje vam možda neće ići na ruku, ali će vam pokazati gdje griješite, što očekujete, a nije realno. Partner bi mogao imati defenzivan stav. Uđe li vam u život zauzeta osoba, razmislite…

Zdravlje 

Povoljan mjesec za neku terapiju. Vrijeme je da iscijelite emocionalnu ili fizičku bol. Budete li tražili, pronaći ćete ono što vam u tome može pomoći. Više pažnje posvetite prehrani probavi.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 19. travnja posvetite onima koje volite. Organizirajte druženje, priuštite si više opuštanja i zabave.

Savjet: Više pažnje posvetite zdravlju. Potreban vam je odmor.

Vaga

Najviše događanja očekuje vas na polju odnosa s drugima. Pomrčina u Ovnu, 8. travnja, pokrenut će novi proces promjena u braku, odnosima općenito, a možda i po pitanju jednog ugovornog odnosa.

Posao 

Retrogradni Merkur može donijeti dosta zbunjujućih informacija zbog kojih nećete biti sigurni koju odluku donijeti. Radna aktivnost bit će povećana, moguće su kadrovske promjene, ali i prekovremeni rad.

Ljubav 

Pomrčina Sunca, 8. aprila otvoriće ranjiva mjesta kroz interakciju s jednom vama bliskom osobom. I nije put okriviti drugog, već poći od sebe i vidjeti je li vaša mentalna slika događaja istinita.

Zdravlje

Ovo je vrijeme u kojem možete izgubiti na tjelesnoj težini, ali i osjetiti neke smetnje u nogama. Vene, stopala, kvaliteta spavanja zahtijevat će više pozornosti. Možda vam ljubavni nemir krade energiju.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 21. travnja ostavit ćete dojam na jednu osobu. Ono što govorite i kako se ponašate, neće proći nezapaženo.

Savjet: Recite “ne” bez imalo grižnje savjesti.

Škorpion

Pred vama je mjesec u kojem ćete biti jako zaposleni. Puno posla, sastanak i razgovora neće vam ostavljati puno slobodnog vremena. No bitno je da pronađete vrijeme za uživanje, zabavu i predah radi osobnog zadovoljstva.

Posao 

Obratite pozornost na način na koji ispunjavate svoje obaveze te na ljude s kojima surađujete. Bit će potrebno više strpljenja i kompromisa kako bi sve išlo po planu. Moguće su i neke poslovne promjene.

Ljubav 

Ljubavni život bit će u sjeni posla. No oko 21. travnja susret Jupitera i Urana u vašem polju odnosa može donijeti novu priliku koja će doprinijeti razvoj vašeg odnosa ili značajno poznanstvo s novom osobom.

Zdravlje 

Obratite pozornost na zdravlje. Pojačajte tjelovježbu, promijenite način prehrane, donesite odluke kojima ćete osnažiti svoj imunitet. Nešto je potrebno promijeniti u navikama radi boljeg zdravlja.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: Pun Mjesec u vašem znaku 23. travnja ukazuje na intenzivne emocije i jaku fizičku privlačnost.

Savjet: Vodite računa o poslovnoj komunikaciji.

Strijelac

Divan mjesec za opuštanje, zabavu, smijeh, druženje s prijateljima. Iako vas Mars i Saturn pritišću nekim odgovornostima i osjećajem moranja, zaobiđite tu prisilu, i dopustite si više ljubavi, više spontanosti, više sretnih trenutaka.

Posao 

U prilici ste uspješno proći kroz poslovne obaveze koje su pred vama. Moguće je da kroz posao, sklopite i jedno prijateljstvo ili se čak i zabavite dok radite. No obiteljska i kućna zaduženja će vam biti više teretna.

Ljubav 

Neke će ugodno iznenaditi romansa, flert, udvarač koji neće odustati dok ne osvoji vašu pažnju. Mogli biste nešto proslaviti ili upoznati nekog na jednoj proslavi. Unesite nove i uzbudljive sadržaje u svoj brak.

Zdravlje 

Mars i Saturn u Ribama mogu donijeti povećan umor ili povremene nalete slabosti. Zato je važno da slobodne vikende iskoristite za odlazak u prirodu ili za neku drugu aktivnost koja vas opušta i smiruje.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 24. aprila očekuje vas jedan događaj koji će vam donijeti veliko olakšanje jer ćete nešto privesti kraju.

Savjet: Uživanje i zabava bit će vaš lijek protiv svega što vas muči.

Jarac

Pomalo naporan mjesec, a najaktivnije će biti na privatnom planu. U fokusu su odnosi s roditeljima, stanovanje, ali i odnosi s djecom. Možda ćete morati pristati na neke kompromise kako biste očuvali mir.

Posao 

Neki će sređivati nešto u domu, drugi raditi nešto privatno, a moguće je i da radna aktivnost zahtijeva odlazak na teren, kraće putovanje i dosta kretanja. Jedan razgovor bit će značajan oko 12. travnja.

Ljubav 

Nećete biti nešto raspoloženi za ljubav i razmjenu nježnosti. Moguće je da vam se oko 8. travnja ne svidi partnerovo ponašanje i da vas nešto naljuti. Sve će se početi smirivati u posljednjim danima mjeseca.

Zdravlje 

Vodite računa o proljetnim alergijama, kao i o nekim osjetljivim točkama svog organizma. Kad ste napeti ili ljuti, otiđite u šetnju, udaljite se od osoba koje vas ispunjavaju nemirom i nervozom.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 29. travnja počinju se rješavati problemi koji su vas pratili početkom mjeseca. Sve polako sjeda na svoje mjesto.

Savjet: Ne donosite odluke iza kojih ne možete stati.

Vodolija

April je mjesec u kojem ćete često boraviti u autu, vozeći s jednog mjesta na drugo, a česti telefonski pozivi i poruke neće vam dati mira. Naglašena je mentalna aktivnost, a odnosi s rođacima donose nova iskustva.

Posao 

Očekuju vas važni pregovori, sastanci i pokušajte sve to što bolje uskladiti i organizirati kako biste izvukli najbolje iz svega. Rješavat ćete i važno financijsko pitanje koje će uz manje poteškoće ipak dobro proći.

Ljubav 

Pomrčina Sunca 8. travnja mogla bi označiti početak promjena u vašem odnosu, osobito onih koji se tiču komunikacije s partnerom. Promijenit ćete se. Shvatit ćete da neke stvari treba reći, a potom pustiti, prenosi 24sata.

Zdravlje 

Godiće vam fizička aktivnost koja uključuje kretanje, vožnju biciklom ili rolanje. U trenucima rastresenosti i zbunjenosti, budite oprezniji u vožnji ili odgodite kretanje dok se malo ne smirite.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 3. aprila ispravljate jedan propust iz prošlosti. Dobićete informaciju koja će vam u tome pomoći.

Savjet: Budite oprezniji u kretanju i prometu.

Ribe

Puno toga vrtiće se oko novca, imovine i svega onoga što posjedujete i što smatrate svojinom. Možda će neke osobe pokušati nešto od toga prisvojiti. Pomrčina Sunca, 8. aprila donosi energetski podsticaj za vaše finansije.

Posao 

Radićete na poslovima od velikog financijskog značaja. Bićete produktivni, neumorni, ali najvažnije od svega biće vam da se vaš rad cijeni, a naposljetku i sve isplati. Mogli biste nešto kupiti ili prodati.

Ljubav 

Moguće je da dođe do nekih nejasnoća na način da pogrešno protumačite partnerovo ponašanje, kao i on vaše. Važno pitanje u vašem odnosu bit će novac, stoga je važno da se po tom pitanju uskladite.

Zdravlje 

Mars i Saturn u vašem znaku s jedne strane donose puno energije, a s druge zamor i previše opterećenja. Stoga je neophodno da shvatite kad je potrebno stati i odmoriti. Pripazite na skočne zglobove i stopala.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 6. aprila, dan uoči pomrčine Sunca vama će biti značajan po pitanju ljubavi i odnosa s voljenom osobom, prenosi N1.

Savjet: Unesite neophodne promjene u svoj finansijski život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije