Jet set

50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila

50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila
Foto: Arhiva | 50 Cent se rugao Madoni, ona oštro uzvratila
N.N.

Madonine kontroverzne fotografije iz spavaće sobe, koje joj je Instagram izbrisao zbog kršenja pravila zajednice, i dalje su goruća tema na društvenim mrežama. Ovih dana podrugljivo ih je komentarisaoo i 50 Cent.

"Yo, ovo je najsmješnije s*anje! To je Madona ispod kreveta, pokušava da bude poput djevice u dobi od 63 godine", napisao je reper, aludirajući na hit kraljice popa "Like a Virgin" iz 1984.

Osim toga, objavio je i fotografiju na kojoj pjevačicu upoređuje sa Zlom vješticom Istoka iz "Čarobnjaka iz Oza" - naime, fotošopirao je Madonine noge i zadnjicu ispod kuće, baš kao u filmskom klasiku iz 1939. godine.

"Napraviću rimejk samo ako će Madona biti u njemu, ona ima seksepil i zvjezdanu snagu koji su za to potrebni", narugao se 50 Cent.

Njegove riječi očito se nisu svidjele slavnoj pjevačici, koja mu nije ostala dužna.

"Evo 50 Centa koji se pretvara da mi je prijatelj. Ali sad je odlučio da govori o meni uvredljivo. Pokušava da privuče pažnju ponižavajući druge na društvenim mrežama, što je najgori i najmanje uzvišeni izbor koji biste mogli napraviti kao umjetnik i odrasla osoba. Samo si ljubomoran jer nećeš izgledati dobro kao ja niti ćeš se ovako ludo zabavljati kad budeš u mojim godinama. Šteta što ovde nema emodžija kiselog grožđa", napisala je uvređena pjevačica na Instagramu, a objavila je i fotografiju iz 2003., na kojoj grli repera s kojim se sad javno svađa, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije