Jet set

Adrijana Lima pokazala nokte i svi se pitaju: "Ideš li ti, ženo, na manikir" (FOTO)

Adrijana Lima pokazala nokte i svi se pitaju: "Ideš li ti, ženo, na manikir" (FOTO)
Foto: Screenshot / Instagram | Adrijana Lima pokazala nokte i svi se pitaju: "Ideš li ti, ženo, na manikir" (FOTO)

Toliko ima trendova u manikiru i za ovu i narednu proljećnu sezonu.

Mimo toga, svoje nokte možete da ukrasite na milion načina u skladu sa svojim stilom odijevanja ili još konkretnije, u skladu da određenom prilikom. Pritom, klasičan izgled poput crvenih noktiju ili krajnje odmeren kao što je providan lak ili onaj u boji kože ne gube na popularnosti.

Čuvena manekenka Adrijana Lima pak voli sasvim drugačiju varijantu - više nego upadljiv stil koji je pritom prilično fleksibilan, evo zbog čega.

Kakav manikir je odabrala, Adrijana Lima pokazala je sinoć na Instagram storiju. Nokti su u tirkiznoj boji i pritom se radi o metalik nijansi. Nokti su tako sređeni da ostavljaju utisak 3-D manikira, i potpuno odkaču od svih diskretnijih verzija.

Mogu da budu prilično zanimljivo rješenje uz sportsku ili sportsko-elegantnu odjevnu kombinaciju kakvu i Adrijana Lima nosi na ovoj fotografiji. I da tako budu čak i centralan detalj modnog izdanja. Ali "slažu se" i sa potpuno elegantnim odevnim kombinacijama. Iako može djelovati da je tirkiznu teško uklopiti sa ostalim bojama, uz nju pristaje širok spektar kolorita - i bijela, i crna, i ostale nijanse plave boje, roze boja. A ukoliko dobro odaberete desen, neće "odskakti" ni od šarene odjeće.

Kada je riječ o proljećnim trendovima na polju manikira, popularan je fancuski manikir u brojnim nijansama - sa zlatnim, crvenim i nježnoplavim krajevima a predlaže se i onaj u duginim bojama odnosno za svaki nokat drugačije rješenje.

Trendovi su i crveni nokti, manikir u "mliječnim" prirodnim bojama, ružičaste nijanse, žuti nokti i oni u boji breskve (peach fuzz).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije