Jet set

Agent otkrio koliko je Džoni Dep izgubio zbog optužbi bivše supruge

Agent otkrio koliko je Džoni Dep izgubio zbog optužbi bivše supruge
Foto: Tanjug/AP | Agent otkrio koliko je Džoni Dep izgubio zbog optužbi bivše supruge

U toku je i dalje suđenje između bivših supružnika, Amber Herd i Džonija Depa, a u novom svjedočenju glumčev dugogodišnji agent otkrio je koliko je miliona izgubljeno zbog optužbe za porodično nasilje.

Na novom saslušanju u višemilionskoj parnici između Amber Herd i Džonija Depa, svjedočio je Džek Vigam, dugogodišnji Depov agent iz agencije "Creative Artists", koji je za glumca sklapao milionske poslove u filmskoj industriji.

On je ustanovio da je njegov klijent izgubio 22,5 miliona dolara nakon što ga je bivša supruga u medijima optužila za zlostavljanje i time mu ukaljala ugled u Holivudu.

Agent tvrdi kako je bio pred kraj pregovora za šesti nastavak franšize "Pirati s Kariba" u kojoj je Džoni imao glavnu ulogu, za svoj angažman u novom nastavku trebalo je da dobije 22,5 miliona dolara, a sve je propalo kada je u decembru 2018. godine Amber Heard prodala svoju priču o nasilju novinama "Washington Post".

Odbrana je na saslušanju uložila prigovor kako o navedenom Vigam nema nikakvih dokaznih materijala, a agent je bio saglasan rekavši:

"Istina je, moram da budem fer i da priznam da nisam imao dokument u kojem mi je produkcijska kuća nudila 22,5 miliona za Depa", rekao je on.

Ipak, dodao je da on neke poslove na početku sklapa usmeno i da je i ovdje bio takav slučaj.

Podsjetimo, Dizni je odustao od Džonija Depa i u svoj novi nastavak popularnog filma pozvao glumicu Margot Robi, iako su brojni fanovi pisali peticiju da ipak Dep ostane Džek Sparou.

Bez obzira na sve, Depov filmski agent tvrdi da je bilo izazovno pronaći ulogu za njega nakon što je Amber pokrenula lavinu optužbama za zlostavljanje prikazujući sebe žrtvom.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije