Jet set

Alek Boldvin progovorio o tragičnom događaju na snimanju filma

Alek Boldvin progovorio o tragičnom događaju na snimanju filma
Foto: Print Screen/Twitter | Alek Boldvin progovorio o tragičnom događaju na snimanju filma

Život holivudskog glumca Aleka Boldvina zauvijek će ostati obilježen stravičnom nesrećom koja se dogodila u toku prošle godine na snimanju filma “Rust”.

Naime, prošlog oktobra Alek Boldvin slučajno je usmrtio snimateljku Halinu Hačins, a u nesreći je povrijeđen i reditelj Džoel Souza.

Od tada svi se pitaju kako će se glumac nositi sa stravičnim događajem koji će ga sasvim sigurno zauvijek obilježiti, a glumac je riješio da se još jednom osvrne na taj događaj.

“Postoje dvije žrtve i niko drugi nije žrtva. Neki ljudi nisu toliko zainteresovani da saznaju šta se zapravo dogodilo”, započeo je Boldvin svoj govor na Međunarodnom filmskom festivalu u Bolderu u Koloradu, pa dodao da smatra da su neke tužbe podnijete isključivo iz finansijskih motiva.

“Cijelu svoju karijeru, bez incidenata, oslanjao sam se na stručnjake za sigurnost da proglase pištolj sigurnim za korišćenje i nikada nisam imao problema, i ovo se dogodilo”, rekao je Boldvin koji od početka tvrdi da je nevin, a u jednom intervjuu je čak i rekao da nije povukao okidač.

Porodica tragično preminule snimateljke podnijela je tužbu protiv Aleka, ali i svih drugih koji su bili odgovorni za bezbjednost na setu u februaru ove godine, a glumac je, kako i sam kaže, zabrinut zbog toga što će možda morati da snosi krivičnu odgovornost za Halininu smrti.

(kurir.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije