Jet set

Alek Boldvin proslavio rođendan, supruga mu uputila emotivnu čestitku

Alek Boldvin proslavio rođendan, supruga mu uputila emotivnu čestitku
Foto: Print Screen/Instagram/hilariabaldwin | Alek Boldvin proslavio rođendan, supruga mu uputila emotivnu čestitku

Glumac Alek Boldvin proslavio je 64. rođendan, a od supruge je dobio ohrabrujuću poruku.

Naime, Hilarija Boldvin (38) uputila emotivnu objavu povodom njegovog 64. rođendana. Osvrnula se na lijepe, ali i na teške trenutke koje su proživjeli.

"S vremena na vrijeme, u svojim najmračnijim, najtužnijim trenucima, pitaš me bih li te napustila da sam prije 11 godina, kad sam te upoznala, znala kroz šta ćemo sve prolaziti. Izvinjavaš mi se kroz suze zbog nekih stvari koje ti je ovaj slavni život donio. Osjećaš se kao da si me vezao i pretvorio u nepokretnu metu", započela je emotivno Hilarija uz fotografiju na kojoj su zagrljeni ispred mnogo novinara.

Hilarija bi, kaže, ponovno pristala na sve. Na strah, strast, tugu, frustraciju, zbunjenost, smijeh.

"To što sam žena i majka. Da, Alek, opet bih pristala na sve, i opet, i opet", napisala je.

Hilarija se dotakla i njihove veze.

"Znam da je život i sladak i gorak. Evo te, na ovoj fotografiji, na početku naše veze, čvrsto me držiš. Bila sam tako nervozna pred svim tim kamerama. Ali bila sam sigurna u tvojim rukama, naslonjena na tebe", dodala je.

Hilarija mu je poručila da stišta svu tu "negativnu buku".

"To je samo distrakcija od onoga što život stvarno jeste. Đavo koji se šunja oko nas i zbog kojeg zaboravljamo koliko ovaj život zapravo vredi. Nevjerovatnu bol koja je na tebi ostavila traga. Ovdje smo da ti pomognemo da se oporaviš i da ponovno postaneš ti", poručila je Hilarija Aleku za kraj.

 

Inače, Alek i Hilarija zajedno su 11 godina, a sada očekuju sedmo dijete. Ona je nedavno na društvenim mrežama objavila video na kojem ona sjedi na podu dok Alek kleči pored nje, a njihova se djeca smiješe kameri i igraju.

"Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Boldvinito dolazi ove jeseni", napisala je Hilarija u objavi.

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije