Jet set

Aleksandar Radojičić o finansijskim problemima

Aleksandar Radojičić o finansijskim problemima
Foto: Printscreen/Instagram | Aleksandar Radojičić o finansijskim problemima

​Glumac Aleksandar Radojičić kaže da nema taj luksuz u životu da može da se bavi samo glumom i da ne brine da li će imati da jede ili ne.

Aleksandra Radojičića ljubitelji TV serija mogli su da vide u "Dinastiji" u ulozi Mihajla, vozača i tjelohranitelja čuvenog Blejka Karingtona, a potom u seriji "Čudne ljubavi" koja se prikazivala tokom praznika.

"Serija 'Dinastija' je veliki projekat, a 'Čudne ljubavi' imala je samo tri epizode i zato nije išla toliko po medijima i nije se toliko najavljivala", kaže na početku razgovora Aleksandar.

Tokom snimanja serije "Čudne ljubavi" nije stekao nova prijateljstva, jer mu je partner bio prijatelj i kolega sa kojim je već sarađivao.

"Super je ekipa. Ja sam radio sa Jovanom Jovanovićem sa kojim sam već imao prilike da sarađujem i sa kojim se i privatno družim. Bilo mi je zadovoljstvo da ponovo radimo i provodimo vreme zajedno. Dobro se razumemo u scenama."

Na pitanje koja uloga je njemu više odgovarala za igranje, Radojičić odgovara:

"Kao žanr više mi odgovara uloga u seriji 'Čudne ljubavi', ali ne bih želeo da ističem jednu u odnosu na drugu, jer to ne bi bilo u redu."

Na pitanja da li od glume može da se živi u Srbiji i da li mu pomaže reklamiranje proizvoda na društvenim mrežama, Aleksandar odgovara:

"Mora dosta stvari da se poklopi, da se poklope projekti i da to bude učestalo. Ljudi u našem poslu moraju da se bave i snimanjem i pozorištem i reklamom i Instagramom i da na taj način prosto imaju konstantan priliv novca", iskreno kaže i dodaje:

"To je danas jako rasprostranjeno i vreme u kom mi danas živimo. Sve je na prodaju i sve je reklama. Naravno, i u tome treba imati meru i treba znati da proceniš iza čega možeš da staneš, a iza čega ne."

Ne krije da su postojali trenuci finansijskih poteškoća kada je shvatio da mora imati i druge izvore novca.

"Jesam, naravno. Nemam taj luksuz da razmišljam samo gluma ili ništa pa da li ću ja imati da jedem ili ne, jer ja ipak imam i dete. Shvatio sam da moram da se bavim još nekim stvarima i da se pokrenem. Čak i kada ima posla, shvatam da uvek moram da imam i plan B", prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije