Jet set

Aleksandra Mladenović razmjenjuje nježnosti sa Vukom Kostićem (VIDEO)

Aleksandra Mladenović razmjenjuje nježnosti sa Vukom Kostićem (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube | Aleksandra Mladenović razmjenjuje nježnosti sa Vukom Kostićem (VIDEO)

Aleksandra Mladenović objavila je novu emotivnu baladu, a pažnju javnosti privukle su njen prisne scene sa glumcem Vukom Kostićem, zbog kojih su počele da kruže i spekulacije o njihovom odnosu.

Naime, Mladenovića je snimila baladu za novu sezonu serije "Ubice moga oca", a kako je njena nova numera i naslovna pjesma nove sezone u spotu koji je snimam u kafani učestvovao je i glumac.

Upravo ti kadrovi našli su se u njenom novom spotu za emotivnu baladu "Ničija", gdje pevačica u kafani razmjenjuje nežnosti i pleše sa Kostićem.

Da su kadrovi i te kako uverljivi jasno je zbog komentara koji su se odmah počeli da kruže društvenim mrežama, da između pjevačice i glumca možda i ima nešto više od profesionalnog odnosa.

"Divno je bilo sarađivati sa Vukom, on je surovi profesionalac što mi je i dokazao. Eto snimali smo te scene u kafani i drago mi je da sve izgleda tako realistično, iako smo samo glumili",  istakla je ona i dodala:

"Scene smo ponavljali više puta jer mi je bilo jako neprijatno da sa nekim snimam te prisne scene, imala sam jako veliku tremu, ali mi je on kao iskusan glumac objasnio da je to samo naša uloga i ispalo je tako lepo", otkrila je Aleksandra za Telegraf.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije