SP Qatar 2022.

Jet set

Aleksandra Prijović odbila ulogu u filmu

Aleksandra Prijović odbila ulogu u filmu
Foto: Printscreen/Instagram | Aleksandra Prijović odbila ulogu u filmu
N.N.

​Filip Živojinović imao je ideju da njegova supruga Aleksandra Prijović zaigra u filmu "Iza kamere", koji se uveliko snima, ali je ona tu ideju odbila.

Kako saznajemo, iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, ona se neće naći u ovom projektu svog supruga. Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze koje ima oko svoje karijere.

Naime, iako joj se ta ideja svidjela i u potpunosti podržava Filipa, koji se posvetio ovom filmu, njoj je sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sljedeće godine.

Pored toga, ona ima unaprijed zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov prijedlog, što je on u potpunosti razumio.

Inače, radnja ovog filma dešava se u planinskim predjelima daleko od Beograda, pa je Filip u posljednje vrijeme najčešće van kuće i vrijeme provodi na setu. S filmskom ekipom je proslavio i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, i to u rijetkim pauzama, kako bi vidio Aleksandru i sina, koji mu jako nedostaju.

Zbog rada na ovom projektu Filip nije mogao da ide ni na kraći odmor sa svojom porodicom u Crnu Goru, pa je tako Aleksandra ljetos tamo boravila sa sinom i svojom majkom.

Ovo je i glavni razlog zbog čega se ovaj bračni par u posljednje vrijeme nije pojavljivao tako često zajedno u javnosti, a u jednom trenutku se čak pojavila i vijest da se Filip odselio iz porodičnog doma i da u njihovom braku nije sve kako treba, što su oni demantovali kada su se pojavili na dva javna događaja u posljednjih nekoliko dana.

Filip je na ovom filmu angažovan iza kamere, a film režira Petar Pašić, rođeni brat Milice Mitrović.

Živojinović je u cijeli projekat uključio i svoju polusestru Ivu Nakić, pa se nada da će ovo filmsko ostvarenje ostvariti veliki uspjeh i napuniti bioskopske sale.

Živojinoviću je jako stalo da ovaj projekat uspije, budući da je prije dvije godine pandemija koronavirusa pokvarila njegove planove na mjuziklu "Čudesna godina", za koji je bio planiran budžet od milion evra.

Riječ je o mjuziklu koji je, po riječima upućenih, trebalo da bude nešto između "Mulen Ruža" i serijala o "Hariju Poteru", prenosi Pink.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije