Jet set

Amar Gile se razveo prošle godine, a sada planira novo vjenčanje

Amar Gile se razveo prošle godine, a sada planira novo vjenčanje
Foto: Print Screen/Instagram/amargileofficial | Amar Gile se razveo prošle godine, a sada planira novo vjenčanje
N.N.

Pjevač Amar Gile Jašarspahić govorio je o godini na izmaku, ali i o novoj izabranici sa kojom planira da stane na ludi kamen. On je istakao de je u 2021. dosta vremena provodio sa porodicom.

"I jeste bila dobra i nije... Pasovalo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam mogao ni dva dana da sastavim sa njim, pa sam bio po 15 dana sa njim, vodio ga na skijanje, ali smo ispaštali što se tiče finansijske situacije. Evo 2022. molim boga da bude bolja, navikao sam da radim. Ali ajde da kažem lepa je bila, jer ništa ne može zameniti porodicu, ni pare, najbolje je biti sa njima i voleti se", rekao je pjevač za Grand.

Gile nakon razvoda uživa u ljubavi sa svojom izabranicom, a kako je otkrio ima ozbiljne planove, te planira da u narednoj godini ponovo stane na ludi kamen.

"Nešto sam planirao, ali ajde neka to ostane za mene, neću ništa ranije da govorim, nikad se ne zna šta se može desiti, ali eto planirao sam nešto ozbiljnije, sad kad će se to desiti još ne znam. Još sam u vezi, volimo se", kaže pjevač.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije