Jet set

Amber Herd: Sve ću dati u humanitarne svrhe

Amber Herd: Sve ću dati u humanitarne svrhe
Foto: N.N. | Amber Herd: Sve ću dati u humanitarne svrhe

Plavokosa holivudska glumica Amber Herd, osim po ljepoti, poznata je i po velikom skandalu koji je pratio njen razvod od glumca Džoni Depa u ovo vrijeme 2016. godine.

Podsjećamo, par je počeo hodati 2011. godine nakon što su se upoznali na setu filma “The Rum Diary”, a vjenčanje je održano 2015. godine. Svega 15 mjeseci kasnije, otkriveno je da se par rastaje, a Amber je momentalno optužila supruga za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Amber je tvrdila kako je glumac imao velikih problema s alkoholom, zbog čega ju je zlostavljao od samih početaka veze, a snimila je i modrice po licu za koje je tvrdila kako joj je nanio upravo Džoni.

Postojala je i priča kako si je tokom jedne burne svađe Džoni odrezao dio malog prsta te na ogledala u njihovoj kući ispisao uvredljive poruke u kojima optužuje Amber za prevaru. Ne smijemo ni zaboraviti na snimku u kojoj glumac u vidno alkoholiziranom stanju divljački udara po kuhinjskim elementima, ne znajući da ga tadašnja supruga potajno snima, što je išlo u prilog njegovoj ne tako lijepoj naravi.

Bivše zaručnice slavnog glumca, Viona Rajder, Kejt Mos i Vanesa Paradis odmah su stale u njegovu odbranu, a to je učinio i dio javnosti, tvrdeći kako je Amber od samih početaka planirala ovakav razvoj događaja kako bi se dokopala njegovog novca.

Ovih je dana u glumčevu obranu stala i slavna spisateljica i autorica “Harryja Pottera” JK Rowling koja je javno odbranila svoju odluku da dotičnog zadrži u filmu “Fantastic Beasts”, iako je priznala kako je razmišljala da ga izbaci iz njega nakon svih optužbi.

Amber se zatim odmah oglasila putem svog Instagram profila sa slikom teksta iz njene i Johnnyjeve zajedničke izjave za javnost nakon razvoda, te na kraju poručila “kako Džoniju želi sve najbolje i da će sve milione koje je dobila od razvoda donirati u dobrotvorne svrhe”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije