Jet set

Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića

Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića
Foto: Tanjug | Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića
N.N.

Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka, pjevačica Ana Bekuta, otkrila je kome je ostala imovina koju je on posjedovao.

Ana je održala riječ i godinu dana do političarove smrti nije se oglašavala u medijima. Sada je odlučila da kaže sve što je želela i to putem Instagrama.

"Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju", počela je Ana i dodala:

"Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života. Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe", stoji u Aninoj objavi.

Inače, nedavno je u Aleji zaslužnih građana, održan jednogodišnji pomen u čast političaru Milutinu Mrkonjiću.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije