Jet set

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u Austriji prave kuću iz snova

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u Austriji prave kuću iz snova
Foto: Instagram | Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u Austriji prave kuću iz snova

Teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger grade kuću iz snova za svoju porodicu, a odabrali su mali grad u Austriji kao mjesto u kome će da se skrase.

Šampion svijeta u fudbalu i nekadašnja prva teniserka svijeta živeli su u SAD dok je Švajnštajger igrao, ali poslije penzionisanja riješili su da se vrate u Evropu. Njihova kuća ima 400 kvadrata i vrijedi 3,5 miliona evra!

Mjesto u kome će živeti zove se Vestendorf, nalazi se blizu Kicbila i ima nešto više od 3.500 stanovnika. Ana i Bastijan će živjeti tamo sa svojim sinovima Lukom (2) i Leonom (1).

Kako piše austrijski Bunte, par je zemljište kupio prije dve godine, a sada su u toku završni radovi i oni bi trebalo da se usele u njega do Božića, odnosno 25. decembra.

Sama kuća ima više od 400 kvadrata, a tu su i fudbalski i teniski tereni, bazen, parking, garaža. Vestendorf je utočište bogatih, a cijene kuća u njemu idu i do šest miliona evra.

"Baš u vrijeme (gregorijanskog) Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u njemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od pomenutog imanja u Austriji", piše Bunte.

Ana Ivanović je ranije govorila da bi voljela da joj djeca odrastaju u zdravoj sredini i u prirodi, ali i da ne budu daleko od Srbije i njene porodice u Beogradu.

Njen novi dom udaljen je oko 800 kilometara od Beograda.

(Mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije