Jet set

Ana Ivanović iskritikovana zbog novog selfija

Ana Ivanović iskritikovana zbog novog selfija
Foto: N.N. | Ana Ivanović iskritikovana zbog novog selfija

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom Instagram profilu selfi-fotografiju, ne sluteći da će zbog jednog detalja biti iskritikovana.

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger obožavaju da vode zdrav i lijep život, ispunjen stalnim putovanjima i sportom.

Nekadašnja teniserka nam redovno pokazuje kako ona i suprug provode svoje zajedničke trenutke, a nedavno nam je na Instagramu otkrila i da Švajni voli da igra golf.

Dok se njemački fudbaler zabavljao lopticom, Ana je slobodno vrijeme iskoristila za pravljenje fotografija te je napravila selfi koji je ubrzo okačila na svoj profil.

Naša sportiskinja nasmijanog lica gleda pravo u kameru, a pored njene ljepote mnogi su primijetili jedan detalj koji im se nije dopao, posebno pripadnicima ljepšeg pola.

Naime, njeni nokti nisu baš bili u sjajnom izdanju, s obzirom da je lak izblijedio i skinuo se. I dok Ana ne mari za to, postoje i oni koji su iskritikovali da nije lijepo što ne njeguje svoje nokte, pogotovo znajući da ima milione.

Ima i onih koji su je branili.

"Mislim da je poslala poruku, da neke stavke poput laka na noktima apsolutno nisu bitne. Njen osmijeh sve govori. Nije ćorava da ne vidi kakav joj je lak. Nego, žene. Prosto ne praštaju", napisala je jedna obožavateljka. 

 

 

Just another sunny day on the golf course with my hubby @bastianschweinsteiger

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije