Jet set

Ana Ivanović krasi naslovnicu magazina Vogue

Ana Ivanović krasi naslovnicu magazina Vogue
Foto: N.N. | Ana Ivanović krasi naslovnu magazina Vogue

​Iako je napustila tenis 2016. godine, Ana Ivanović ima pune ruke posla. Bivša teniserka nedavno je postala ambasadorka Unicefa i PlaySighta a sada krasi naslovnu stranu njemačkog izdanja magazina Vogue!

Nekadašnja prvakinja svijeta u tenisu, na naslovnoj strani nalazi se zajedno sa suprugom, profesionalnim fudbalerom Bastianom Švajnštajgerom.

Ana i on vjenčali su se 2016. godine, a u 2018. su dobili prvo zajedničko dijete. U februarskom izdanju magazina zaljubljeni par odao je tajnu njihovog zajedničkog života.

"Kada pronađete ljubav svog života naravno da mora postojati ljubavi, ali pored toga su podjednako važni poštovanje i razumevanje", izjavila je Ana. 

Pojašnjava da je takođe važna i komunikacija jer na kraju krajeva, to je ono najvažnije.

U promotivnom videu na youtube-u Ana je izjavila da se sa svojim suprugom osjeća sirguno, a Sebastian je naveo da najviše voli da provodi vrijeme sa njom i bebom.

"Mi smo porodica i iskreni smo jedni prema drugima, svakog dana sam zahvalan jer provodim dane u troje", otkrila je ona.

Februarsko izdanje njemačkog Vogua imaće dvije naslovne strane, a pored Ane, drugu naslovnu takođe krasi teniserka Angelique Kerber koja je nedavno završila na drugom mjestu u takmičenju na Hopman kupu izgubivši od Roger Federer i Belinda Bencic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije