Jet set

Ana Ivanović renovira vilu vrijednu 4,5 miliona evra!

Ana Ivanović renovira vilu vrijednu 4,5 miliona evra!
Foto: Instagram | Ana Ivanović renovira vilu vrijednu 4,5 miliona evra!

Bivša teniserka Ana Ivanović morala je privremeno da obustavi izgradnju svoje luksuzne vile u Španiji, ali ovih dana nastavila je sa radovima.

Ana Ivanović, koja je u maju prošle godine započela radove na rekonstrukciji svoje vile na Majorki, radove je morala da obustavi zbog padnemije korona virusa. Budući da se sada situacija koliko-toliko stabilizovala, Ana je riješila da ponovo pokrene uređivanje vile koju je kupila prije tačno deset godina, piše "Alo".

"Ana je luksuzno zdanje, jedno od najlepših u mondenskom naselju Son Vida na ovom španskom ostrvu, pazarila još 2008. godine. Kupila ga je za 4,5 miliona evra, a do sada je u njega investirala bar još dva miliona. Nakon udaje za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, ali i rođenja prvog djeteta, otpočela je renoviranje ovog kompleksa, kako bi ga prilagodila potrebama svoje porodice", ispričao je za gorepomenuti list izvor blizak srpskoj teniserki.

Budući da sada ima dvoje dece, kako ističe izvor, pojavila se potreba za većim prostorom i brojem soba, pa je lijepa teniserka odlučila da je vrijeme da se pozabavi preuređenjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije