Jet set

Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice

Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice
Foto: Printscreen/YouTube | Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice
N.N.

Pop zvijezda Ana Kokić nakon velike muzičke i medijske pauze objavila je spot sa mlađom koleginicom Mahrinom za pjesmu "Lololo", čiji je tizer i prije samog emitovanja numere bio najviralniji video na društvenim mrežama.

Pjesma u kojoj se dvije žene obraćaju nevjernom muškarcu bez sumnje će postati prava himna nježnijeg pola, a muškarcima sigurno neće biti svejedno kako zbog teksta numere, tako i spota u kojem se srpske seks bombe uvijaju jedna oko druge i izvode prljavi ples.

Ekranizacija numere inspirisana je Adamom i Evom i njihovom požudom koju nisu mogli da kontrolišu kada su se našli u rajskom vrtu gdje su zagrzili zabranjeno voće.

"Publika je odlično reagovala na numeru još kada smo pre dve nedelje objavile tizer. Verujemo da će pesma postići veliki uspeh i da ćemo svi zajedno đjuskati uz 'Lololo'", rekle su nam ove dvije pjevačice.

Odmah nakon emitovanja spota, fanovi komentarišu da Ana i Mahrina izgledaju bolje od Bijonse i Šakire koje su prije nekoliko godina snimile duet, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije