Jet set

Ana Kokić pokreće privatni biznis

Ana Kokić pokreće privatni biznis
Foto: Instagram/anakokicmusic | Ana Kokić pokreće privatni biznis

Ana Kokić (37) pokreće privatni biznis koji će joj, pored pjevanja, donositi novac. Pevačica će u posao uložiti novac koji je uštedjela, a nije riječ o pokretanju klasičnog "ženskog posla", s obzirom na to da većina žena mahom otvara kozmetičke salone ili butike.

Kokićeva je donijela odluku da otvori teretanu i to, navodno, u elitnom dijelu Beograda. Ono što je zanimljivo jeste da se u Aninoj teretani neće koristiti tegovi i sprave, već - struja.

- Ana nikada nije krila da obožava da jede, te da upravo iz tog razloga često kuburi sa kilogramima. Uvijek se šalila na sopstveni račun da je jedina dijeta koja pali kod nje "probušena kašika". Ali, zahvaljujući treninzima na koje je išla u posljednjih nekoliko mjeseci, ali i režimu ishrane, Ana je skinula sedam kilograma i ne planira da stane dok ne bude izgledala savršeno - kaže izvor za Alo.

- Prijatelji su joj sve češće govorili da izgleda odlično i zahtijevali od nje da im otkrije kako je za kratko vrijeme uspjela da skine kilograme. To je bio znak da je njena ideja o otvaranju teretane pun pogodak. S druge strane, veoma se zainteresovala za sam proces treninga, pa je odlučila da prođe obuku za trenera. Mnogi će sigurno biti iznenađeni kada im u teretani jednog dana bude trener - dodao je izvor.

- Daleko od toga da će Ana prestati da pjeva zbog činjenice da pokreće privatni biznis, pa ona je kao hobotnica, mogla bi da radi još deset poslova a da ni jedan od njih ne trpi. Muzika je njena ljubav i nikada neće okačiti mikrofon o klin - rekao je izvor.

 

(Alo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije