Jet set

Ana Mihajlovski se oglasila o vezi sa Vukom Kostićem

Ana Mihajlovski se oglasila o vezi sa Vukom Kostićem
Foto: Instagram | Ana Mihajlovski se oglasila o vezi sa Vukom Kostićem

O romansi voditeljke Ane Mihajlovski i glumca Vuka Kostića ne prestaje da se priča u Srbiji, a naročito nakon što je ona odlučila da u Ameriku otputuje sa bivšim mužem, vlasnikom "Emotiona" Goranom Stamenkovićem.

Vuk je juče pokazao kako Ana i on održavaju vezu dok je ona na putu, pa je na Instagram postavio sliku njihovog video poziva, što je pokrenulo lavinu komentara.

Voditeljka je sinoć osjetila potrebu da prokomentariše navode, koji su se pojavili u javnosti, da je ostavila Kostića nakon svega par mjeseci veze, uputivši Vuku poruku koja mu je zasigurno izmamila osmeh na lice.

"Ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu!", navela je prvo Ana, a ovdje se nije zaustavila.

"Eto, i to sam vam rešila, 'ajde sad da se zaustavimo, pliz! Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to... P.S. Volim vas!", dodala je ona, uz emotikon srca.

Posljednjih nedelja javnost u Srbiji bruji o vezi voditeljke Ane Mihajlovski i glumca Vuka Kostića. Ni Ana ni Vuk nisu htjeli da pričaju o tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kao veliki prijatelj "SRBIJAŠUMA" sa prof.dr. Milutinom Djordjevicem,bila mi je čast da učestvujem u jednoj u nizu akcija poribljavanja ribolovnih voda u zasticenim područijima,čiji upravljač su Srbijašume.Akcija je započeta u reprocentru Tolisnica kod Kraljeva,gde se sa izuzetnom stručnošcu uzgaja naša autohtona potočna pastrmka.posle višegodišnje izgradnje reprocentar je krenuo sa proizvodnjom i u buducnosti ce proizvoditi mladj autoh.vrsta riba.Na području Golija u reke smo pustili 20.000 na ZP Zlatibor 5000 i na ZP Stara Planina pustili smo 25.000 komada potočne pastrmke. Poribimo reke Srbije Vratimo rekama život Čuvajmo prirodu.. #Studenica#srbijasume #jpsrbijasume

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije