Jet set

Ana Nikolić ponovo zaljubljena

Ana Nikolić ponovo zaljubljena
Foto: N.N. | Ana Nikolić ponovo zaljubljena

​Dvije godine nakon odluke da se rastane od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima kćerku Taru, Ana Nikolić je uplovila u emotivnu vezu sa biznismenom sa Cetinja.

Teško je pjevačica Ana Nikolić (41) podnjela razvod od repera Stefana Đurića Raste (30). U jednom od skorašnjih intervjua istakla je da je bilo potrebno mnogo vremena i truda da preboli, sabere se i nastavi dalje.

Ipak, i to se dogodilo. Za početak, počela je da radi na novim pjesmama i albumu, dok je uporedo uspjela da skine višak od 25 kilograma koji je dobila tokom trudnoće. Nakon što je tijelo dovela do savršenstva, Nikolićeva se zaljubila, a vjeruje se da je njeno srce osvojio biznismen sa Cetinja, s kojim se poznaje i druži dugi niz godina.

Pjevačica i njen izabranik nedavno su se vratili iz Tajlanda, s prvog zajedničkog ljetovanja, a društvo im je pravila njena dvoipogodišnja mezimica.

Kako prenosi Story, markantni Crnogorac obema je vrlo posvećen, a Ana ne krije da joj je drago što je nakon turbulentnog perioda uplovila u vezu s muškarcem koji je njenu kćerku zavolio kao svoje dijete.

Mada o privatnom životu nikada nije željela opširno da govori, vjeruje se da pred matičara ovoga puta neće stati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije