SP Qatar 2022.

Jet set

Ana Sević ponovo trudna, samo sedam mjeseci nakon rođenja ćerke Sene

Ana Sević ponovo trudna, samo sedam mjeseci nakon rođenja ćerke Sene
Foto: Print Screen/Instagram | Ana Sević ponovo trudna, samo sedam mjeseci nakon rođenja ćerke Sene
N.N.

​Pjevačica Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković dobiće drugo dijete.

Samo sedam mjeseci nakon što su dobili ćerku Senu, novopečeni supružnici otkrili su da stiže još jedna prinova.

Danijelu će ovo biti drugo, dok Ana očekuje treće dijete, budući da iz braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

"Ana ulazi u treći mesec trudnoće, a srećne vesti saznali su tokom boravka na moru. Oboje su bili presrećni, a novosti su podelili samo sa najbližim članovima porodice. Termin za porođaj joj je krajem marta. Još uvek ne znaju koji je pol deteta budući da ona tek treba da uradi prenatalni test", govori izvor blizak paru i dodaje:

"Loreni su saopštili da će uskoro dobiti još jednu sestru ili brata i ona je srećna. Za sada je izrazila želju da dobije još jednu sestru budući da se sa Senom jako lepo slaže i da je čuva kada nije u školi", završava priču izvor.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli pozvali smo Anu, ali ona do objavljivanja teksta nije odgovarala na pozive i poruke.

Podsjetimo, Ana Sević porodila se 11. decembra 2020. godine kada je na svijet donijela zdravu djevojčicu kojoj su dali ime Sena.

Sredinom juna u javnost je isplivala informacija da je Ana izgovorila "da" svom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću i to na tajnom vjenčanju u selu Prhovo kod Šapca. Objavljivanjem zajedničke fotografije sa vjenčanja pjevačica je i potvrdila ove spekulacije.

 

(Telegraf.rs

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije