Jet set

Ana i Švajni kao Megan i Hari: Njihov novi poslovni potez pravi bum

Ana i Švajni kao Megan i Hari: Njihov novi poslovni potez pravi bum
Foto: Instagram/ Ana Ivanović | Ana i Švajni kao Megan i Hari: Njihov novi poslovni potez pravi bum
N.N.

Non-stop isplivavaju dokazi da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger tandem iz sna, na svim poljima.

Teniska zvijezda i poznati fudbaler su prije nekoliko dana na Berlinskoj nedjelji mode prisustvovali promociji brenda BRAX, čiju novu kampanju oboje krase.

Ana je bila savršeno odjevena od glave do pete. Ako želite da spojite plisiranu suknju sa karo džemperom, izgledaćete dobro kao poznata Beograđanka.

Švajni je otkako je sreo Anu značajno popravio stil odijevanja i sada se za njegov način odijevanja već može reći da je bez greške.

Ana se modom bavila još dok je profesionalno igrala tenis, a nakon odlaska u sportsku penziju, dodatno joj se posvetila.

Njen modni potencijal je naglo porastao nakon što je ostavila bijeli sport, a kampanja za poznati brend veša koju je krasila uz Irinu Šajk, bila je nagovještaj velikih Aninih modnih angažmana.

Bastijan je kao fudbaler bio zanimljiv brojnim poznatim modnim imenima, ali su sada Ana i njemački sportista modno najjači jedno pored drugog, kao zajednički brend. Kao brend "Ana i Švajni".

Sigurni smo da im je nova modna kampanja donijela velike koristi. I tu nije samo riječ o novčanoj dobiti nego i o pozitivnim posljedicama po njihov imidž što dodatno jača njihov brend.

Da je udvoje lakše, bolje i isplativije, dokaz su i Hari i Megan, koji su u decembru prošle godine patentirali brend "Saseks rojal", koji obuhvata 100 proizvoda i usluga - od blokčića, čarapa do savjetodavnih usluga.

Stručnjaci brendu "Saseks rojal" predviđaju veliki materijalni uspjeh, ali napominju da bi određene stvari mogle da im naškode.

"Megan, na primjer, ima porodicu s kojom ne razgovara, a princ Hari se povremeno razotkrije, kao na primjer, kada je izružio novinarku 'Skaj njuza', koja mu je postavila najobičnije pitanje", rekao je za "Skaj njuz" Endi Bar, stručnjak za trgovinu i osnivač sajta za praćenje cijena Alertr.co.uk, koji je istakao da bi brend Megan i Harija mogao da prestigne brend "Bekam, Obama i Gejts".

Ovakav poslovni princip mogu da primijene i ostali poznati parovi, "jaki" na javnoj sceni jer je udvoje sve isplativije.

(žena.blic.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije