Jet set

Ana više nije Sević: Pjevačica otkrila detalje tajnog venčanja

Ana više nije Sević: Pjevačica otkrila detalje tajnog venčanja
Foto: Printscreen Instagram | Ana više nije Sević: Pjevačica otkrila detalje tajnog venčanja
N.N.

Pjevačica Ana Sević stala je na ludi kamen drugi put, a sada je otikrila da je uzela njegovo prezime Nedeljković.

"Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje, pred matičarem i u crkvi. Uzela sam Danielovo prezime. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale gospođa Nedeljković" priča Ana i dodaje da su venčanje proslavili u krugu porodice i najbližih prijatelja:

"Okupili smo svega dvadesetak ljudi. Nismo pravili nikakvu žurku, već ručak i sve je bilo skromno i veoma emotivno. Kada smo izgovorili 'da', zgazila sam Daniela, kako običaji nalažu. Bože zdravlja, pravićemo veliko slavlje kada prođe korona."

Novopečeni mladenci istog dana su krstili svoju naslJednicu, šestomjesečnu Senu, a na ceremoniji je bila i Anina sedmogodišnja kćerka Lorena, koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem.

"Veoma sam posvećena ćerkama. Kada sam rodila Lorenu, odmah sam se vratila na scenu, ali sada želim da uživam sa decom. Porodica mi je sada najvažnija" poručuje Sevićeva.

"Krili smo od svih, tako da ni Darko nije znao za to. Rekli smo samo mojoj i Danielovoj porodici" prenosi Informer.

Ana je na svom Instagram profilu objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi dio atmosfere kod matičara.

Pjevačica je za ovu posebnu priliku odabrala mini vJenčanicu, u ruci je držala buket belih božura, a Daniel se odlučio za eleganciju i pored nje je stajao u odijelu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije