Jet set

Anđelina Džoli na crvenom tepihu sa brnjicom na usnama

Anđelina Džoli na crvenom tepihu sa brnjicom na usnama
Foto: Facebook | Anđelina Džoli se pojavila na crvenom tepihu

Anđelina Džoli pojavila se na premijeri filma "Eternals" u vintidž izdanju koji je izazvao brojne reakcije, a posebnu pažnju prvukla je brnjica na njenim usnama i bradi.

Glumica se, inače, ne pojavljuje previše na javnim događajima, ali ipak u ovom filmskom ostvarenju ima ulogu, pa prisustvo nije mogla da izbjegne i propusti.

Na crvenom tepihu pojavila se sa djecom, a zablistala je u haljini/kombinezonu maslinasto zelene boje koja je otkrila njen duboki dekolte. Takođe, osim dekoltea, najviše je pažnje privukao modni detalj koji je Anđelina stavila na usne i bradu. Takvo izdanje kod nje još do sada nismo vidjeli, ali je zlatni detalj na usnama i bradi glumica vješto uskladila sa ostatkom nakita koji je ponijela na rukama.

U posljednje vrijeme dosta se piše i o Anđelininom ljubavnom životu. Dok se sa bivšim suprugom Bred Pitom sukobljava oko raspodjele imovine, mediji su pisali da je u vezi sa pjevačem The Weekndom, ali i bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom.

Ove navode popularna glumica do sada nije ni demantovala, ali ni potvrdila, tako da ostaju samo pretpostavke, no ne sumnjamo da će se novinski navodi i naslovi uskoro potvrditi ili opovrgnuti.

Do tada možemo da uživamo u njenim novim ulogama i odjevnim kombinacijama kojima čuvena Anđelina oduzima dah.

(Žena.blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije