Jet set

Anđelina Džoli u čarobnoj haljini proslavila 46. rođendan

Anđelina Džoli u čarobnoj haljini proslavila 46. rođendan
Foto: Arhiva / Ilustracija | Anđelina Džoli u čarobnoj haljini proslavila 46. rođendan

Američka glumica Anđelina Džoli (46) je 4. juna proslavila 46. rođendan i tom prilikom je uslikana sa svojom djecom u jednom restoranu u Los Anđelesu.

Naime, holivudska glumica je uslikana ispred "TAO" restorana u prelepoj žutoj haljini i salonkama u boji kože, dok je u ruci imala "Valentino" tašnicu.

Anđelina poslije dužeg vremena izgleda malo "zdravije" i "svježije", a fanovi kažu i da više nije toliko mršava. Anđelina je imala prelijepu blagu šminku, dok joj se kosa presijavala pod reflektolrima paparaca.

"Imali su sjajnu proslavu kod kuće, a djeca su je iznenadila posebnom večerom", rekao je izvor blizak glumici.

"Madoks, Paks, Zahara, Šilo, Vivijen i Noks su napravili posebno iznenađenje", dodao je izvor.

"Iako je nedavno izgubila na sudu izgleda sjajno", "Prelijepa kao i uvijek", "Savršena", "Premršava za moj ukus", glase komentari fanova, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Bred Pit je dobio zajedničko starateljstvo nad svojom djecom sa Anđelinom Džoli nakon duge sudske bitke.

Poslije mjeseci svjedočenja svjedoka i stručnjaka za usluge dijeteta koji su razgovarali sa njihovom djecom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno iznio svoja razmišljanja o presudi. Pedesetogodišnji glumac bori se u sudskom sistemu gotovo pet godina da dobije jednaka prava na šestoro djece koja dijeli sa bivšom suprugom.

"Dogodila se značajna promjena u ugovorima o starateljstvu na osnovu izuzetno detaljne odluke sudije", naveo je izvor.

"Bred je samo pokušavao da ima više vremena sa svojom djecom i bilo je jasno da je Anđa učinila sve što je moguće da to spriječi", rekao je izvor.

"Ovo suđenje trajalo je nekoliko mjeseci i bilo je tona svjedoka, stručnjaka, terapeuta i drugih ljudi koji su bili sa djecom i oko njih, a odluka je zasnovana na ovome", dodao je insajder.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije