Jet set

Anđelina je pozirala gola: Divlja sam i nemirna

Anđelina je pozirala gola: Divlja sam i nemirna
Foto: Promo | Anđelina je pozirala gola: Divlja sam i nemirna
N.N.

Anđelina Džoli (44) obradovala je fanove nakon što se fotografirala gola za modni časopis Harper's Bazaar. Na fotki koju je časopis podijelio na Instagramu Anđelina pozira potpuno gola, prekrivena prozirnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija.

Na jednoj od njih pozira od glave do pete prekrivena prozirnom crnom mrežom ispod koje nosi samo grudnjak i gaćice.

Glumica je u intervjuu samu sebe opisala kao 'divlju u srcu' i 'nemirnu' te je otkrila da se htjela preseliti u inostranstvo, ali da se njezin bivši suprug Bred Pit (55) tome protivio. 

 

Priznala je i kako je u posljednjih nekoliko godina 'prošla kroz puno toga' te da nosi 'vidljive i nevidljive ožiljke'.

"Teže mi se nositi s onim nevidljivima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo", poručila je slavna glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

(24sata.hr) 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije