Jet set

Andreana Čekić otputovala u Dubai, pa objavila sliku muškarca

Andreana Čekić otputovala u Dubai, pa objavila sliku muškarca
Foto: Printscreen/Instagram | Andreana Čekić otputovala u Dubai, pa objavila sliku muškarca

​Pjevačica Andreana Čekić otputovala je u Dubai, gdje uživa na odmoru, a jednom fotografijom misterioznog muškarca na plaži zaintrigirala je javnost.

Ona je iznenadila svoje pratioce fotografijom koju je objavila na svom Instagram nalogu a na kojoj je nepoznati muškarca kako sjedi blizu nje na plaži.

Njegov identitet je nepoznat a da li je pjevačica ovime indirektno poručila da ima novog dečka, i dalje je nepoznato.

Podsjetimo, ona iza sebe ima brak sa Ivanom Miladinovićem od kojeg se razvela kako zbog kako psihičkog maltretiranja, tako i prevara koje je kasnije iznijela u javnost.

"Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog", ispričala je Andreana svojevremeno, prenosi Telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije