Jet set

Andreana Čekić otputovala u Dubai, pa objavila sliku muškarca

Andreana Čekić otputovala u Dubai, pa objavila sliku muškarca
Foto: Printscreen/Instagram | Andreana Čekić otputovala u Dubai, pa objavila sliku muškarca

​Pjevačica Andreana Čekić otputovala je u Dubai, gdje uživa na odmoru, a jednom fotografijom misterioznog muškarca na plaži zaintrigirala je javnost.

Ona je iznenadila svoje pratioce fotografijom koju je objavila na svom Instagram nalogu a na kojoj je nepoznati muškarca kako sjedi blizu nje na plaži.

Njegov identitet je nepoznat a da li je pjevačica ovime indirektno poručila da ima novog dečka, i dalje je nepoznato.

Podsjetimo, ona iza sebe ima brak sa Ivanom Miladinovićem od kojeg se razvela kako zbog kako psihičkog maltretiranja, tako i prevara koje je kasnije iznijela u javnost.

"Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog", ispričala je Andreana svojevremeno, prenosi Telegraf.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije