Jet set

Andreana Čekić "pukla" 5.000 evra na perike

Andreana Čekić "pukla" 5.000 evra na perike
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL | Andreana Čekić "pukla" 5.000 evra na perike
Nezavisne novine

Pjevačica Andreana Čekić prije nekoliko godina odlučila je da umjesto čestih odlazaka kod frizera, investira u nekoliko perika i tako uvijek ima "frizuru".

Ona je kupila nekoliko perika od prirodne dlake i za njih iskeširala pravo bogatstvo. Za samo jednu takvu dala je ni manje ni više nego 5.000 evra, koliko košta malo bolji automobil.

"Andreanu su umarali odlasci kod frizera zbog čestih nastupa i gostovanja po TV emisijama, a posebno joj je bio problem kada je odazila na turneje van granica naše zemlje koje su znale da traju i po nekoliko nedelja", ispričao je izvor za "Alo" i dodao:

"U Americi je odlučila da sav novac od honorara investira u skupe perike i tako obezbedi uvek lep i negovan izgled. Kupila je perike od prirodne vlasi, njene boje i dužine ali trajno isfenirane, pa retko ko može da posumnja da kosa na njenoj glavi nije njena."

Andreanu ne dotiču priče da je njena prirodna kosa lepša od perika koje nosi i ne odustaje od njih.

"U početku su ljudi kada su saznali da kosa nije njena, mislili da je bolesna, da ima alopeciju, međutim, njena kosa je i dalje lepa i bujna, samo Andreanu mrzi da je fenira, sređuje, oblikuje. Ovako joj je praktičnije", završio je izvor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije