Jet set

Antonović: Niko mi ništa nije poklonio

Antonović: Niko mi ništa nije poklonio
Foto: Facebook | Antonović: Niko mi ništa nije poklonio

Mirjana Antonović koja se na sudu bori za utvrđivanje očinstva sa pjevačem Miroslavom Ilićem za kog tvrdi da je otac njenog sina Devina, jednim potezom na društvenim mrežama izazvala je lavinu osuda na njen račun.

Mirjana je poznata kao "divna, crna žena" iz pjesme Kića Slabinca, sa kojim je sada objavila fotografiju na Facebooku. Ipak, nije se svima dopala ova uspomena iz prošlosti, pa je Antonovićeva naišla na negativne komentare.

"Da li je to najveće dostignuće u tvom životu biti ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo onih osamdesetih? Ovo je zaista za Farmu", pisalo je u komentaru.

 

Mirjana Antonović je odgovorila na ovaj komentar.

"Moja najveća dva uspeha i ponos u životu su to što sam odhranila i vaspitala dva vrhunska lekara u Americi, a i to što sam dobila od moje dece javno priznanje u medijama, da sam dobra majka. Ako niste upućeni, koliko je masovan trud potreban za prethodna dva uspeha, pročitajte nešto. Veoma je teško, a pogotovu ako ste većinom samohrana majka, potičete iz bivše Jugoslavije, i stignete u Ameriku kao dete bez roditelja", rekla je Antonović.

Dodaje da joj niko ništa u životu nije poklonio i da je sve sama svojim trudom uspjela.

"Pored toga sam se visoko edukovala i vodila velike poslove. Trenutno sam u borbi da se izmeni zastareli zakon koji ugrožava decu u Srbiji. Dodatno sam napisala knigu 'Ovo malo istine' ako nekog zanimaju detalji. Ja nemam čega da se stidim. Ako neko ima nakaradne misli u svojoj glavi to je njegov problem. Ja sam sasvim zadovoljna svojim životom. Na samrti se sigurno neću kajati. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bih sve ovo uspela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspesima", napisala je Mirjana, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije