SP Qatar 2022.

Jet set

Baja Mali Knindža otkrio koliki su mu mjesečni troškovi za djecu

Baja Mali Knindža otkrio koliki su mu mjesečni troškovi za djecu
Foto: Instagram | Baja Mali Knindža otkrio koliki su mu mjesečni troškovi za djecu
N.N.

Pjevač Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža, gostovao je u emisiji u kojoj je ispričao do sada nepoznate detalje iz života.

Jedna od njih je i porodica, odnosno šestoro djece koje ima. Ističe da je ponosan, a svi stariji klinci uveliko se školuju.

"Promijenio sam se kada sam stekao veliku porodicu, imam šestoro djece. Ja smatram sebe mađioničarem. Samo vrtići i troškovi preko 1.300 evra mjesečno. I eto, opet nigdje nisam zakasnio. Malo više se sada bavim sa mlađima. Oni imaju sada dvije, tri godine. Prije nisam imao vremena mnogo za djecu, pogotovo za ove starije. Najstarija Smiljana ima 24 godine", rekao je on i dodao:

"Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam volio školu, ali eto, nisam mogao ni da vjerujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična, to mi je najmlađa kćerka".

Na komentar novinara da misli da ga narod voli jer se nikome nije zamjerio, Baja Mali Knindža je potvrdio da je to istina, prenosi Blic.

"Nikome se nisam zamjerio i mnogim sam pjevačima pomogao da naprave karijeru. Rođa Raičević je bio moj drug i on je prepoznao moj talenat", otkrio je Mirko u emisiji “Pod sjajem zvezda”.

(Blic)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije