Jet set

Bajkovita rođendanska proslava sina Seke Aleksić

Bajkovita rođendanska proslava sina Seke Aleksić
Foto: Nezavisne novine / Arhiva | Bajkovita rođendanska proslava sina Seke Aleksić

Pjevačica Seka Aleksić napravila gala slavlje povodm rođendana sina Jakova, u Staroj Pazovi a kako bi njen nasljednik imao bajkovitu proslavu pjevačica nije žalila para.

Kako prenose mediji, potrošila je 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova koju je organizovala u dvorištu svoje porodične kuće.

Na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice, slavljenikovi drugari, a za djecu pun pogodak su bili brojni super junaci, koji su ih oduševili.

"Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra", rekao je izvor blizak pjevačici.

"Samo torte (šest komada) su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima", rekao je izvor za Informer.

"Na rođendanu je bila i ogromna kuća na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma Patrolne šape koja se najviše dopala sekinom mlađem sinu", dodao je izvor.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije