Jet set

Baka Prase u zatvorskom odijelu otkrio zašto ga nije bilo dugo

Baka Prase u zatvorskom odijelu otkrio zašto ga nije bilo dugo
Foto: Screenshot / Youtube | Baka Prase u zatvorskom odijelu otkrio zašto ga nije bilo dugo

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prije nešto više od dvije nedjelje odlučio je da se povuče sa YouTubea, a sa Instagrama je uklonio sve fotografije, sem one objavljene 22. jula na kojoj su bile tri tačkice. Međutim sada se, nakon pauze, ponovo oglasio.

Popularni jutjuber danas se nakon pauze oglasio na toj društvenoj mreži i objavio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskom odijelu.

"Dosije 2004", napisao je ispod fotke koja je brzo pokupila preko 240.000 lajkova njegovih fanova koji su pisali komentare podrške ispod objave.

Ubrzo je objavio i video na YouTubeu pod nazivom "15 dana pakla u zatvoru, pretukli me". U tom videu Ilić je snimio skeč u kojem glumi da je uhapšen, priveden na suđenje te osuđen na 15 dana zatvora.

Takođe, nakon izlaska iz zatvora po njega dolazi bijela limuzina, u kojoj pije šampanjac.

"Kao otkazali mi sponzori. Ljudi, šta je vama? Vraćam se jači nego ikad, svašta očekujte. Srećan sam što sam se vratio, napunio sam baterije i nastavljamo sa snimanjem", poručio je u videu.

Podsjetimo, najpoznatiji jutjuber sa prostora nekadašnje Jugoslavije povukao se nakon afere s maloljetnicom, a kako su prenijeli hrvatski mediji, tamošnja omladina bila je veoma tužna zbog toga. Baka Prase je ranije u klipu pod nazivom "Moj poslednji video", objasnio da je prošao kroz teške momente i da se povlači kako bi pronašao svoj životni put.

(B92,net)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOSIJE 2004

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije