Jet set

Banjalučanka se zaigrala na stranicama Playboya

Banjalučanka se zaigrala na stranicama Playboya
Banjalučanka se zaigrala na stranicama Playboya

Vrata modelinga će za mladu Banjalučanku Božanu Vujinović zasigurno biti širom otvorena nakon što njene fotografije osvanu u jednom od izdanja najpoznatijeg magazina za muškarce u svijetu "Playboy".

Naime, ona je pobijedila na kastingu koji je organizovala italijanska agencija "Fashion Diamond", a na kojem su birane tri djevojke koje će biti promoterke novog parfema.

Fotografije je radio banjalučki fotograf David Capone, a koje su primijetili ljudi iz "Playboya", tako da će se u jednom od izdanja ovog časopisa uskoro naći i njene fotografije. Capone je sa Vujinovićevom već radio probne fotografije u toplesu.

"Bila sam u Sarajevu na 'Playboyevom' partiju, gdje me je primijetio skaut za 'Playboy' Srbija. Pozvao me je na kasting i upala sam sa još dvije djevojke sa naših prostora i uskoro bi trebalo da idemo u Italiju", onjašnjava Vujinovićeva, koja je i prva Banjalučanka koja će se pojaviti u "Playboyu".

Iako ima samo 19 godina, Vujinovićevoj se smiješi uspješna karijera, a ona ni ne krije da joj se ovim, na neki način, ostvarila želja iz djetinjstva.

Oduševljena životom "Playboyevih" "zečica", a ne krije i da bi voljela da upozna Hjua Hefnera

"Još nisam svjesna da se oo u stvari dešava. Iskreno, oduvijek mi je bila želja da se bavim modelingom, ali nisam mogla ni da pretpostavim da će me primijetiti neko iz 'Playboya'", navela je ona.

Atraktivna Banjalučanka dodaje da bi ovo zasigurno moglo da bude njena odskočna daska za buduće projekte.

"Nadam se da će sve proći kako treba, te da će saradnja sa 'Playboyem' biti uspješna", navodi Banjalučanka.

Njene fotografije za "Playboy" Capone će raditi u Banjaluci, a kako navodi već je dobio uputstva o svakom detalju kako bi šta trebalo da izgleda.

"Dobio sam tačna uputstva kako bi fotografije trebalo da izgledaju. Moja ideja je bila da je fotografišem na biciklu, prihvatili su je, međutim, dobio sam upute o pozadini, modelu bicikla, dakle o svakom detalju koji bi trebalo ili ne da se vidi na fotografiji", istakao je on.

Fotografije Vujinovićeve, koja trenutno radi kao plesačica, najvjerovatnije će se naći u izdanju makedonskog "Playboya".

Pozitivna okolnost je i što je ona oduševljena životom "Playboyevih" "zečica". Kaže da mnogo voli da izlazi i da se zabavlja, jednom riječju da maksimalno uživa u životu.

"Jedina stvar koja mi malo smeta je što ću morati da potpišem ugovor za njih, a to onda podrazumijeva dosta ograničenja. S obzirom na to da volim slobodu i provode, to će mi malo biti problem, ali nadam se da ću uspjeti da se prilagodim", navela je ona.

Dodaje da voli da pozira, te da joj ne predstavlja problem da se na bilo koji način transformiše pred objektivom.

"Za mene je fotografisanje zapravo uživanje. Do sada sam odlično sarađivala sa Caponeom i nadam se da će takva saradnja i da bude nastavljena", istakla je ona.

Ne krije i da bi voljela da upozna Hjua Hefnera, ali što se tiče bliske budućnosti želja joj je da upiše fakultet i nastavi da se obrazuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije