Jet set

Barbara Bobak poslala poruku novoj izabranici Darka Lazića

Barbara Bobak poslala poruku novoj izabranici Darka Lazića
Foto: Screenshot/Kurir TV | Barbara Bobak poslala poruku novoj izabranici Darka Lazića

Pjevačica Barbara Bobak postala je poznata nakon veze sa Darkom Lazicem, a sada pjevačica za Kurir otkrila da ima novog partnera. Ona je takođe imala i poruku za Lazićevu novu izabranicu.

"Ne bih to još da zovem momkom pošto nije zvanično, ali ima neke šanse da postanem jako zaljubljena. Ne bih previše otkrivala, ali nije iz javnog sveta", rekla je pjevačica i nastavila o tome kako je ljubavni brodolomi iz prošlosti nikada nisu sputavali kada se rode lijepe emocije.

"Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu, kao, kada uđem u neki odnos, sa nekim novim. Možda bi trebalo da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana", istakla je.

"Tako da, prosto ako dopustim toj osobi da mi priđe i svidi mi se, nema ona potrebu da jede iz mog prošlog života. Svakako ne bih to nazivala partnerom, to je neki simpatizer ili udvarač", zaključila je Barbara za Kurir TV.

Nakon toga novinari su upitali pevačicu da li ima nešto da poželi Lazićevoj novoj djevojci, pošto je pjevač kupio burme svojoj izabranici.

Barbara je bila kratka i samo joj rekla "srećno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije