Jet set

Basista "Duran Durana" izliječen od virusa korona

Basista "Duran Durana" izliječen od virusa korona
Foto: N.N. | Basista Duran Duran izliječen od virusa korona

Džon Tejlor (59), basista popularnog sastava Duran Duran, objavio je na društvenim mrežama da mu je još pre tri nedjelje potvrđena zaraza korona virusom zbog čega je, pridržavajući se preporučenih medicinskih sajveta, sve do sada bio u karantinu.

“Dragi moji prijatelji, odlučio sam da podijelim sa vama da sam prije tri nedjelje saznao da sam pozitivan na korona virus. Iako sam u zrelim godinama, moram da priznam da se moj organizam nakon sedam dana oporavio od nečega što je ličilo na jači grip. Moram i da priznam da je boravak u karantinu tome znatno doprinjeo”, napisao je on.

Tajlor je dodao da je imao sreće što je “pokupio” blaži oblik virusa i da je nakon nedjelju dana "nečega što je ličilo na turbo intenzivnu gripu", počeo da se oporovlja i trenutno se osjeća dobro.

“Možda sam prilično robustan za jednog 59-godišnjaka, barem ja tako volim da mislim o sebi - ali imao sam sreće. Ova pandemija stvorila je ogromnu količinu straha, koji je, nažalost, donekle opravdan. Moje srce je uz sve one koji su se suočili sa stvarnim gubitkom i bolom, ali istovremeno želim da vam kažem da COVID-19 nije uvijek ubica. Mi možemo da pobjedimo i hoćemo”, poručio je basista popularnog benda te je dodao da jedva čeka da nastavi sa koncertima.

Tejlor je još jedan u nizu poznatih ličnosti koji su oboljeli od korona virusa, a među njima su Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson, Idris Elba, Pink, Marien Fejtful, Olga Kirilenko i Plasido Domingo...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije