Jet set

Nataša Bekvalac se liječi od bolesti zavisnosti od nikotina

Nataša Bekvalac se liječi od bolesti zavisnosti od nikotina
Foto: Printscreen | Nataša Bekvalac se liječi od bolesti zavisnosti od nikotina

Nataša Bekvalac se već neko vrijeme liječi od bolesti zavisnosti od nikotina.

Pjevačica je odlučila da stane na put svom višegodišnjem poroku i da se podvrgne liječenju. Ovo nije prvi put da Nataša ostavlja cigarete, ali je prvi put da to radi uz pomoć stručnih lica.

Kako saznaje Kurir, ona, i pored velike želje da ostavi cigarete, nije u tome uspjela, pa je umjesto klasičnih, nastavila da koristi elektronske.

"Nataša godinama pokušava da se izbori sa ovim porokom. Pre nekog vremena je uspela da ostavi klasične, a onda se 'navukla' na elektronske cigarete. Ona se hvalila tim svojim uspehom i na Instagramu, ali to nije dugo trajalo i nije uspela. Kada je shvatila da to ne može sama, rešila je da potraži pomoć stručnih lica i ode na lečenje. U sklopu terapije i borbe za zavisnošću, Nataša će razgovarati i s psihologom, a obaviće se i detaljne analize, kako bi se utvrdilo u čemu je koren njene višegodišnje borbe s nikotinom. Ovih dana joj je to prioritet. Uhvatila se ukoštac s tim problemom i rešila je da to istera do kraja", kaže sagovornik pomenutog lista.

Podsjetimo, Bekvalčeva, koja je i vlasnica hita "Nikotin", pričala je u medijima o svojoj borbi s pušenjem.

"Pored borbe s kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru",  priznala je Nataša, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.

(Grand.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije