Jet set

Bekamov sin i njegova djevojka napravili skandal u restoranu

Bekamov sin i njegova djevojka napravili skandal u restoranu
Foto: mirror.co.uk | Bekamov sin i njegova djevojka napravili skandal u restoranu
N.N.

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam i njegova djevojka Hana Kros napravili su skandal u jednom elitnom restoranu tokom Filmskog festivala u Kanu.

Naime, par koji se zabavlja mjesecima, smešten je u jednom od najluksuznijih hotela u Kanu, "Martinez", gdje noćenje košta 3.000 funti, ali ni to nije uspjelo da ih smiri tokom svađe i tuče koja je izbila. Iako su u Kan došli kako bi uživali u Filmskom festivalu, ali i lijepom vremenu, to se nije dogodilo.

Par je u toku podneva sjeo u otvoreni restoran ispred hotela, gdje su naručili piće, a potom stravično počeli da se svađaju. Počeli su da viču jedno na drugo, da se svađaju, a Hana je u jednom trenutku uzela svoj telefon i okrenula se bijesno od Bruklina.

"Prolaznici su bili šokirani kada su vidjeli da se Bruklin i Hana žestoko svađaju pred svima. U jednom trenutku je ona počela da plače i vrišti, iako su bili na otvorenom", kaže izvor za "Sun".

U tom trenutku je reagovalo i obezbjeđenje, koje je razdvojilo par. Odmah su obavješteni i Dejvid i Viktorija Bekam o incidentu koji se dogodio.

"Sve je bilo veoma dramatično, vrijeđali su se i pljuštale su uvrede", dodaje izvor.

Samo nekoliko dana prije, par se pojavio na crvenom tepihu i izgledali su veoma srećno dok su se držali za ruke. Inače, ovo nije prvi put da se par žestoko svađa i umalo potuče. Dejvid i Viktorija Bekam ozbiljno su zabrinuti zbog "toksične veze" koju ima njihov sin.

"Na festivalu Koačela takođe su se posvađali, a jednom su izlazili iz Bruklinovog automobila i takođe se prepirali. Njihove svađe su takve da umalo dođe do tuče i onda ih obezbjeđenje razdvaja. Hana jako teško podnosi Bruklinov status i sve što sa sobom nosi zabavljanje sa članom porodice Bekam, dok je Bruklin veoma ljubomoran i ne podnosi mušku pažnju koju Hana dobija. Takođe, izuzetno ga nervira što ona ne želi da potpiše ugovor o poverljivosti, koji će najprije zaštititi njegove roditelje", završava izvor.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije