Jet set

Bekuta i Mrkonjić se okrenuli biznisu koji će im se isplatiti

Bekuta i Mrkonjić se okrenuli biznisu koji će im se isplatiti
Foto: Alo.rs | Bekuta i Mrkonjić se okrenuli biznisu koji će im se isplatiti

Pjevačica Ana Bekuta i njen partner Milutin Mrkonjić Mrka, kako pišu mediji u Srbiji, navodno su investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti.

Naime, prošle godine su u beogradskom naselju Krnjača pazarili četiri stana u izgradnji, koje sada planiraju da preprodaju po većoj cijeni.

"Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cijene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više", ispričao je izvor za “Alo!”.

"Stanovi koje su pjevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umjesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala", ispričao je izvor za gorepomenuti list.

Budući da četiri stana koja su Mrka i Ana pazarili ukupno imaju oko 350 kvadrata, od njihove preprodaje bi mogli da inkasiraju i do 100.000 evra.

"Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cijenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cijena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mjestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smještena je u mirnom djelu beogradskog naselja Krnjača", dodao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije