Jet set

Bela Hadid progovorila o kompleksima

Bela Hadid progovorila o kompleksima
Foto: N.N. | Bela Hadid progovorila o kompleksima

"I bogati plaču" je krilatica koja se često koristi da opiše i dočara da i bogati i lijepi imaju svoje nedoumice, tragedije, komplekse.

 Tako je manekenka Bela Hadid šta nju čini posebno nesigurnom. Čak je u posljednjem intervjuu otkrila i da je dosta patila zbog svog izgleda, iako se danas dizajneri otimaju o nju.

"Tanke obrve i višak kilograma to je nešto što sebi nisam mogla da oprostim kad sam bila mlađa. A da sve bude gore mislila sam da se to niada neće ni promijeniti. Godinama sam gradila svoje samopouzdanje, danas se osjećam malo bolje, ali sam dosta radila u svakom smislu na sebi", priznala je dvadesetjednogodišnja djevojka koja potiče iz manekenske porodice.

Njena majka Joland i danas je promotivno lice u određenim kampanja, a sestra Điđi rame uz rame s njom ne silazi sa naslovnih strana svih modnih magazina.

Ipak, nije joj bilo lako da odraste i povjeruje da je lijepa. "Mislim da sam imala mnogo više nesigurnosti vezanih za izgled od bilo koje druge žene", priznala je, mada je vješto izbjegla temu korekcije svog nosa. "Velika sam pobornica konturisanja lica, jer ono mi uvijek pomaže da definišem lice kako treba", rekla je Diorova ambasadorka.

Bela je rođena i odrasla u Los Anđelesu. Zbog karijere u modnoj industriji je napustila školu, ali često ističe da joj je želja da nastavi školovanje na smjeru modna fotografija kako bi se time bavila kada završi manekensku karijeru. Karijeru u modnoj industriji Bela Hadid je počela sa 16 godina, a debi na modnoj pisti imala je tokom Nedelje mode u Njujorku 2014. godine. Radila je mnogobrojne kampanje, a ističe se i u humanitarnom radu, dok u mnogobrojnim intervjuima ističe da bi jednog dana voljela da se bavi glumom.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije