Jet set

Ben Aflek i Dženifer Lopez "uhvaćeni" na večeri

Ben Aflek i Dženifer Lopez "uhvaćeni" na večeri
Foto: Ilustracija/Arhiva | Ben Aflek i Dženifer Lopez "uhvaćeni" na večeri

Američki glumac Ben Aflek i pjevačica Dženifer Lopez su uslikani prvi put kako se ljube u javnosti od kako su obnovili vezu prije dva mjeseca.

Naime, slavni par, kome su fanovi dali popularni nadimak Benifer, su uslikani prilikom večere u Nobu u Malibuu, gdje nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog, a "pali" su i sočni poljupci i emotivni zagrljaji.

Izgleda da njih dvoje imaju oči samo jedno za drugog, pa su nakon 17 godina obnovili vezu, nakon što su 2004. godine raskinuli dvogodišnju vjeridbu.

Ben i Dženifer su se nježno dodirivali, umiljavali jedno drugom, a zatim joj je glumac šaputao na uho. Ono što se takođe može vidjeti jeste da su pjevačicina djeca, blizanci Maksimilijan i Ema, takođe bili prisutni u restoranu, pa se sada može vidjeti da je ova veza ponovo zaista ozbiljna čim je Džej Lo odlučila da upozna dečka sa svojom djecom.

Ono što još više šokira jeste činjenica da njihovi fanovi od prije 17 godina i dalje navijaju za njihovu ljubav, pa se tako na Youtube ispod snimka njihovog poljupca mogu pročitati razni pozitivni i emotivni komentari obožavatelja.

"Oh čovječe, ovo mi vraća sjećanja s početka dvehiljaditih godina. Dženifer obožavam od 1999. godine, kada je izašao njen prvi album. Od svih veza koje je imala, samo po načinu na koji se odnosi prema Benu možete reći da je on ljubav njenog života. Tako je dirljivo vidjeti ih ponovo zajedno nakon 17 godina! Veoma sam srećna zbog njih! Ovaj put će se vjenčati", napisala je jedna obožavateljka.

"Tako sam srećna što ste se pomirili. Ne dozvolite nikome da vas razdvoji, ovo je sudbina", "Pokažite svijetu da se ne plašite da pokažate da ste ponovo zajedno: Benifer je ponovo tu!", "Veoma sam srećna zbog njih jer znam koliko Dženifer obožava Bena", "Nadam se da će zauvijek ostati zajedno", pisali su oduševljeni fanovi nakon što su vidjeli snimak poljupca.

Podsjetimo, nakon raskida vjeridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pjevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao vjenčanje 3 sata prije nego što bi se zakleli jedno drugom na vječnu ljubav.

Par je ponovo primijećen zajedno prije nekoliko nedjelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedjelju dana zajedno u Majamiju, gdje su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Njihova veza se sada odvija na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji pjevačica sada boravi isključivo kod Bena.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije