Jet set

Ben Aflek ponovo uhvaćen u pijanom stanju

Ben Aflek ponovo uhvaćen u pijanom stanju
Foto: Facebook | Ben Aflek ponovo uhvaćen u pijanom stanju

Glumac Ben Aflek javno je priznao da ima problem sa alkoholom, da je na odvikavanju od istog, kao i da godinu dana nije popio ni kap alkohola, ali izgleda da se glumac ponovo odao ovom poroku.

Prema pisanju stranih medija, Ben je uslikan pijan u subotu uveče, a to dokazuju i fotografije i video-snimci nastali na ulici.

Naime, glumac je ranije počeo sa proslavom Noći vještica, pa je uhvaćen na ulici pijan. Ben se u tamnom odjelu i sa maskom kostura na licu teturao nakon žurke koju je organizovao UNICEF u Holivudu.

Glumac je vidno pijan pozirao novinarima u zagrljaju sa nepoznatom mladom djevojkom, a mediji navode da mu je ona bila pratilja na zabavi. Na snimku, koji su objavili strani mediji, vidi se kako djevojka ulazi u automobil, a on ostaje da pozira paparacima.

Na snimku se vidi da Ben jedva stoji na nogama, da posrće, a u jednom trenutku zamalo nije pao, da se nije naslonio na automobil.

"Teško je i neuhvatljivo ostati trijezan svima koji se bore protiv ove zavisnosti. Ben je priznao da će s vremena na vrijeme posustati. Nije nikad došao do tačke da je zavisnost postala prošlost", izjavio je Aflekov prijatelj nakon što su "procurile" fotografije i snimci.

Prije nego što je otišao na dobrotvornu zabavu, Aflek se na Instagramu našalio sa svojim problemom sa alkoholom.

"Provalili ste me, počeo sam da izlazim. Ali, budimo ozbiljni na trenutak i recimo nešto što je zaista važno. Više od godinu dana se liječim od zavisnosti od alkohola, a dio tog puta je i pomaganje drugima. The Midnight Mission je nevjerovatna organizacija koja pomaže oko smještaja, oporavka, obučavanja i razvoja onima kojima je potrebno. Doniraću im novac jer postoje ljudi koji se svakodnevno bore protiv zavisnosti, a nemaju sredstava i treba im pomoć", napisao je Ben.

Jutro nakon žurke, Ben se družio sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner (47) i djecom ispred kuće.

"Događa se, pogriješio sam, ali neću dopustiti da me to uništi", rekao je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije