Jet set

Pratite nas na Google news

Berluskoni sa 50 godina mlađom ženom u izolaciji slavi 84. rođendan

Berluskoni sa 50 godina mlađom ženom u izolaciji slavi 84. rođendan
Foto: wikipedia.org | Berluskoni sa 50 godina mlađom ženom u izolaciji slavi 84. rođendan
N.N.

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni danas slavi 84. rođendan.

Berluskoni je prije dvije sedmice pušten iz bolnice "San Rafael" u Milanu, gdje je bio na liječenju zbog upale pluća prouzrokovane virusom korona . 

Berluskoni čeka rezultate brisa koji mu je urađen juče, a ako bude negativan, narednih dana će uraditi još jedan koji bi mu potvrdio da je izliječen.

Predsjednik, kako ga i danas zovu u Italiji, današnji rođendan provodi u svojoj vili u Arkoru, u izolaciji sa svojom partnerkom Martom Fašinom, pedeset godina mlađom od njega, koja je takođe bila zaražena.

S obzirom na situaciju, nije predviđena proslava sa porodicom i prijateljima, koji će mu rođendan čestitati preko videopoziva.

Fudbalski klub Milan je na svojim društvenim mrežama objavio rođendansku čestitku bivšem predsjedniku kluba, kojoj su se pridružile i čestitke navijača.

I pored mnogih skandala, od kojih je najpoznatiji "Rubigejt", o orgijama u bazenima sa izuzetno mladim djevojkama, često strankinjama, kao što je upravo i slučaj sa Karimom el Mahrug, poznatom kao "Rubi koja slama srca", te poznatim pod nazivom "Bunga-Bunga", Berluskoni je i danas veoma utjecajan u Italiji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije