Jet set

Pratite nas na Google news

Bijonse u spotu za "Lion Kinga" nosi nakit brenda iz BiH

Bijonse u spotu za "Lion Kinga" nosi nakit brenda iz BiH
Foto: YouTube/Screenshot | Beyonce u spotu za "Lion Kinga" nosi nakit brenda iz BiH
N.N.

Svjetska publika oduševljena je novim spotom Bijonse za film"Lion King", koji predstavlja glavnu muzičku numeru filma. A domaća publika je sa još većim oduševljenjem dočekala vijest da je nakit koji je "Queen B" nosila iz BiH - i to sarajevskog brenda Werkstatt.

Za samo jedan dan, spot za numeru "SPIRIT" je na YouTubeu dobio preko 18 miliona pregleda. U njemu su inserti iz filma, sa scenografijom Pride landa, a kratko pojavljivanje ima i njena ćerka Blu Ajvi Karter.

Ovo je samo jedna od 13 filmskih kompozicija, od kojih su 8 sa Bijonse. Reperi Džej-Zi i Kendrik Lamar su takođe među artistima na albumu.

Muzika, pejzaži, odjeća, kao i aura kojom Bijonse zrači u "SPIRITu" isti su kao i Werkstatt nakit: snažni, a opet nježni, upečatljivi, a suptilni. I tako je ona ponijela zlatne ogrlice, minđuše i narukvice.

 

Kao što i stoji u objavi brenda na Instagramu, nakit je specijalno dizajniran i izrađen za Bijonse, a na inicijativu Borisa Kargotića - osnivača i kreativnog direktora Demode couturea. Brojni fanovi i kolege iskazali su reči hvale i podrške Sarajkama Lejli i Ajli koje stoje iza Werkstatta.

(noizz.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije