Jet set

Bijonsin otac ima dijete sa bivšom prostitutkom

Bijonsin otac ima dijete sa bivšom prostitutkom
Foto: N.N. | Beyoncein otac ima dijete sa bivšom prostitutkom

Bijonse (36) od javnosti čuva tajnu da ima polusestru koju je njen otac dobio u vezi sa ženom koja je dosta mlađa od njega, a Radar Online sada je otkrio kako je riječ o 33-godišnjakinji koja je uhićena zbog prostitucije.

U ekskluzivnom intervjuu mama Bijonsine polusestre ispričala je svoju tužnu priču. Naime, DNK test pokazao je kako je malena Koi, kojoj je sada sedam godina, zaista kći oca poznate pjevačice i njezinog nekadašnjeg menadžera Metjua Nolsa i bivše striptizete Takue Branskomb.

Dotična je zbog prostitucije dva puta bila u zatvoru, a sada pokušava dovesti svoj život u red te radi kao agentica za posredovanje nekretninama.

"Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i počela sam spajati žene s uspješnim i bogatim poslovnim ljudima i sve je na kraju završilo tako da sam dva puta uhapšena zbog bavljenja prostitucijom. Nakon toga odlučila sam da se više neću baviti time", rekla je ona za Radar.

Metju nikada nije priznao Koi, a od Bijonsine mame Tine razveo se  2009. godine kada je saznala da ima aferu i da će dobiti dijete. Nakon razvoda roditelja, pjevačica je prekinula svaki kontakt s ocem.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije