Jet set

Bh. influenserka: Sebi ste rađale, a u karantinu vam smetaju djeca

Bh. influenserka: Sebi ste rađale, a u karantinu vam smetaju djeca
Foto: Instagram | Bh. influenserka pojedinim majkama: Sebi ste rađale, sad vam smetaju djeca

Hana Hadžiavdagić, voditeljka i Instagram influenserka iz Bosne i Hercegovine, obratila se majkama koje su ovih dana zatvorene sa djecom u karantinu.

Bivša voditeljka je u oštrim tonom rekla majkama koje "kukaju zbog djece" da treba da budu srećne što imaju djecu.

"Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam posmatrač. Primjetila sam da se masovno žene žale na djecu u karantinu. Te beba ovako, te starije dijete onako... Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne bi trebalo da uživate što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti porodica? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite da kukate! Budite srećne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju", napisala je Hana.

Na Haninu objavu reagovali su burno pratioci, ali i majke iz regiona.

Poslije oprečnih reakcija i komentara da Hana treba "da ćuti jer nema pojma kako je biti roditelj", influenserka je napisala:

"Pronašle se majke što se žale da im djeca smetaju. Kažu da nemaju vremena ni za šta, ali imaju vremena da mene komentarišu", prenosi "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije