Jet set

Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi
Foto: Instagram | Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Bijonse i Džej Zi ne mare što su naišli na kritiku javnosti kad su otkrili da su unajmi čak šest dadilja koje će čuvati samo blizance Sir Kartera i Rumi, već su ove nedjelje ponovo privukli pažnju jer je “iscurjela” informacija da su unajmili i ličnog batlera za najstariju kćerku.

Oni su unajmili nekog ko će da vodi računa o  Blu Ajvi jer ne žele da ona i njeno razvijanje bude zapostavljeno zbog dolaska blizanaca u porodicu, kaže izvor blizak paru.

"Unajmljivanje batlera je njihov način da Blu ponovo učine bitnom. Kako su zauzeti poslom i bebama, više ne mogu da joj posvete pažnju kao što su to nekada radili. Jednostavno nisu željeli da se djevojčica osjeća zapostavljeno", rekao je izvor i dodao da unajmljeni čovjek posjećuje Blu najmanje tri puta dnevno kako bi joj organizovao i isplanirao dan.

"On posjećuje Blu ujutru, u podne i uveče. Njegov posao je i da joj planira zdrava jela i grickalice, bez obzira gdje se nalazi. Blu već ima dadilju koja živi sa njima, ali poznati roditelji žele još nekoga za nju. Obožavaju to što imaju pravu armiju zaposlenih", završava izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije