Jet set

Biković kupio imanje na selu

Biković kupio imanje na selu
Foto: N.N. | Biković kupio imanje na selu

Glumac Miloš Biković, koji već godinama živi na relaciji Beograd-Moskva, navodno je kupio veliko imanje u unutrašnjosti Srbije, u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja u kojem je njegov brat Mihailo starješina.

Osim nekoliko ari zemlje, Biković je kupio i staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana, uveliko priprema teren za izgradnju novog doma.

"Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu", rekao je izvor blizak Bikoviću.

Glumac Nenad Jezdić takođe već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gdje se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije. Popularni glumac na selu ima 20 hektara imanja, a za održavanje voća, branje i sve što treba da se uradi na placu, gazda Jezda, kako ga zovu, angažuje seljane i vrlo je ponosan zbog toga.

"Ovde imam šansu da uradim nešto dragoceno za sve svoje. Ovo je sada moja potreba. Moram ovo da uradim zbog svoje porodice, ali i zbog ljudi iz ovog sela koji rade i koji će tek raditi kod mene, i na radost njihove dece", rekao je svojevremeno Jezdić.

Prema riječima izvora bliskog Bikoviću on je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mjestu početi radovi na izgradnji nove.

"Dok je trajalo vanredno stanje u našoj zemlji, Miloš je shvatio da je vreme koje je proveo na selu neprocenjivo. Zbog toga je rešen da čim se steknu uslovi, počne da gradi svoj novi dom upravo tamo. Već je zamislio kako će sve da izgleda, a uskoro će i svoje ideje saopštiti i arhitekti, koji će sve to preneti na papir", kaže izvor za Kurir.

Takođe, Biković je dio karantina proveo u manastiru Jovanja kod Valjeva.

"Miloš je veoma religiozan, iako ne voli da javno priča o tome. Smatra da je njegova veza sa Bogom njegova lična stvar, a malo kome je poznato da mnogo vremena provodi u razgovoru sa bratom, koji ga savetuje o mnogim stvarima. U manastiru je pronašao mir i prvi put, nakon mnogo vremena, mogao je da se osvrne oko sebe i uživa u svakom trenutku", zaključio je izvor.

 

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije