Jet set

Bivša Bikovićeva djevojka: Miloš je egocentričan, vidi samo sebe

Bivša Bikovićeva djevojka: Miloš je egocentričan, vidi samo sebe
Foto: Instagram | Bivša Bikovićeva djevojka: Miloš je egocentričan, vidi samo sebe

Raskid Arine Vološine i Miloša Bikovića, baš kao i njihova veza odigrao se daleko od očiju javnosti. Ipak, lijepa plesačica nije mogla da stavi tačku na ovu priču, a da prije toga ne iznese svoju stranu istine.

Prošlo je nešto više od tri mjeseca od kada su mediji izvijestili da se Biković sa novom djevojkom Arinom Vološinom pojavio na večeri magazina "InStyle" tokom Filmskog festivala u Moskvi. Mediji su brujali o novoj ljepotici koja je zavela trenutno najpoželjnijeg glumca sa srpske javne scene, a onda je Biković za magazin "Story" sve zbunio izjavom da informacije u domaćoj štampi kasne.

"Nekada je medijima važnije da napišu nešto senzacionalističko nego istinito", rekao je on i naveo nas da posumnjamo da se veza završila tiho i van domašaja javnosti, baš onako kako je počela.

Ipak, raskid Arine Vološine i Miloša Bikovića nije mogao da prođe u tišini, jer je lijepa plesaćoca odlučila da otvoreno istakne šta se zapravo događalo u njihova četiri zida. Svoju stranu priče, uz zajedničku fotografiju objelodanila je na "Instagramu":

"Oko godinu dana nisam živjela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovjek na svakom koraku spominje Boga", napisala je Arina i dodala:

"Gajila sam posljednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno nevaspitan. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promijenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori", napisala je i dodala:

"Danas mu više nisam djevojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od prijetnji, negativnih komentara i osuda. Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrijednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vrijeme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osjećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića", završila je svoju ispovijest Arina, prenio je Story.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije