Jet set

Bivša djevojka Luisa Hamiltona: Tjerao me na seks u troje

Bivša djevojka Luisa Hamiltona: Tjerao me na seks u troje
Foto: Instagram | Bivša djevojka Lusia Hamiltona: Tjerao me na seks u troje

Model Veronika Vaje (26) izjavila je za britanski The Sun kako je ponašanje svjetskog prvaka Formule 1, Luisa Hamiltona (33) bizarno i zastrašujuće. Tvrdi kako je on šarmer koji posjeduje vrlo 'ružnu stranu' ličnosti. Par je 2015. bio tri mjeseca u vezi.

“On je dvostruka ličnost poput Dr. Džekila i Mr. Hajda. Jako brzo mijenja raspoloženja, a ponekad se naljuti na najobičnije gluposti”, kaže Veronika.

Par se upoznao 2015. preko društvene mreže, a britanski vozač joj se prvi javio privatnom porukom. Ubrzo ju je pozvao da iz Hjustona dođe kod njega na Barbados. Iako je znala, kako tvrdi, da je tamo sigurno u društvu drugih žena, svejedno je otišla.

“Bio je sladak i nisam mu mogla odoljeti. Samo par sedmica nakon, upoznala sam njegov nagao temperament”, kaže Vaje.

Dodaje da su bili u njegovom privatnom avionu kada se razbjesnio na pilota.

“Bili smo na letu za Njujork, a on je poludio jer je pilot obavio nuždu. Vikao je 'Svi znaju da u mom avionu nema sranj...' i htio mu je dati otkaz na licu mjesta”, kaže Veronika.

Nakon toga i nju je napao jer je u njegovoj kući u Monaku otišla u njegov toalet, umjesto u onaj koji je predvidio za goste.

“Čak ga je i jedenje sladoleda na način koji se njemu ne sviđa, izbacivalo iz takta. Jednom prilikom mi je iščupao kašiku iz ruke i pokazao kako trebam jesti. Preplašila sam se”, kaže model.

Dodaje kako se nije pripremila da će boraviti duže kod njega pa je ponijela samo nužnu odjeću, a on joj nije ponudio ni četkicu za zube.

Vaje otkriva kako mu je nedugo zatim, 'za oko zapela' Karuče Tran (29), model i bivša djevojka Krisa Brauna (28).

“Završili smo s njom na partiju u Njujorku. Ona mi je rekla da sam lijepa, a ja sam bila uznemirana jer me Luis cijelo vrijeme ignorisao zbog nje. Kasnije je s nama poželio seks u troje. Odbila sam ga bez razmišljanja”, kaže Veronika.

S vremenom ju je, tvrdi, počeo vrijeđati pred drugim ljudima.

“Govorio mi je da sam debela. Njegovi prijatelji su se smijali, a ja sam se osjećala loše. Ubrzo smo prekinuli”, kaže.

Hamilton još nije javno odgovorio na njene 'prozivke' po medijima. Veroniku je upoznao šest mjeseci nakon prekida osmogodišnje veze, koja je uključivala mirenja i prekide, s pjevačicom 'Pussycat Dollsa', Nikol Šerzinger (39).

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije